2777
2789
عنوان

اونا که دارن جدا میشن بیان،حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 49 پست

دوتا بچه داری مطمئن باش اونم دوستت داره ولی یه جورایی شده لج و لج بازی

وزن شروع۱۱۱❤ وزن فعلی ۹۹😍قد ۱۵۷ ❤وزن هدف ۶۵❤به یاری خدا من هدفم میرسم ❤تارخ شروع ۹۸/۹/۱۷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بروحضوری ببینش ببین چی می گه 

دیدمش میگه این یه خونه و ماشین تو کاری نداشته باش به نام کیه بیا زندگی کن ،وگرنه طلاق بگیر برو ،،،منم خب برا اون زندگی زحمت کشیدم ،،اگه بدونید چه سختیا کشیدم برا این خونه و ماشین ،،اون وقت راحت رفت به نام دیگران کرد

چطور مگه ،چرا نشناختم ،،،والا سر هیچ و پوچ سر خساستش

آخه مردا خییییییلی بی معرفتن ،نمیدونستی ؟ پاش بیفته به راحتی از همه چی میگذرن ،ما زناییم که می بخشیم و به روزهای خوبی که باهم داشتیم فکر میکنیم و ....

سعی کن برید با هم مشاوره.. یا بزرگتری رو بندازید وسط مشکلاون رو حل کنید..

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
جاي پنج ماخ قهرو شرطو شروطا تو ك زندگيتو دوست داري ، ميرفتين مشاوره تا اين مرتيكه از خره شيطون بياد ...

بابا رفتیم مشاوره مشاوره گفت من شوهرتو درک نمیکنم ،،رفتاراش عادی نیست ،گفت هفتاد به سی شوهرت مقصره ،،اون نظرش بود ولش کن بره 

دیدمش میگه این یه خونه و ماشین تو کاری نداشته باش به نام کیه بیا زندگی کن ،وگرنه طلاق بگیر برو ،،،من ...

حتما میترسه ب نامش باشه مهریه بزاری اجرا توقیفش کنن

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....
بابا رفتیم مشاوره مشاوره گفت من شوهرتو درک نمیکنم ،،رفتاراش عادی نیست ،گفت هفتاد به سی شوهرت مقصره ، ...

خوب پس تامام، شوهرت بيماريه ك درمان پذير نيست گويا اگر جوونيو برو رو دار جفت بچه هاتو بده بهشو مهريتم بگيرو برو

دیدمش میگه این یه خونه و ماشین تو کاری نداشته باش به نام کیه بیا زندگی کن ،وگرنه طلاق بگیر برو ،،،من ...

به نظرم خیلی مشکلتون پیش پاافتاده س برو به زندگیت برس کم کم می تونی اونارم برگردونی لج نکن با زبون خوش همه چی درست می شه

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔