2777
2789

از یه هفته به عروسیم شروع شد خواب دیدم سه بعد از عروسی اومدم خونه بابام همسایمون مرده سیاه زدن به دیوار بعد از سه روز که رفتم خونه بابا بنده خدا مرده بود سیاه زده بودن بعد از اون هرشب خواب میبینم وبعد اتفاق میوفته با جزییات همیشه میدونم کی قراره مریض بشه کی قراره بمیره وچیزای دیگه این خیلی ازارم میده ویه مشک دیگه اینکه کسی که قرار تا چند ماه دیگه بمیره مرگو تو چشاش میبینم من حتی تو چشای مادر مرحومم یک سال جلوتر مرگو میدیدم وبه برادرم گفتم من حتی قبل از اینکه کسی حامله بشه میدونم بچش چیه واسمش چیه اینا خوبه ولی مرگ دیگران عذابم میده

خدایا منتظر معجزه هایت هستم دستهایم بلند سرم به اسمان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دونستن مرگ دیگران خیلی ازار دهنده ولی خبر داشتن از کارای دیگه خیلی خوبه کاش منم اینجور بودم 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین