2777
2789

اون از مانکن ک اینقددد چیزایی ک ب عمرمون ندیدیم رو دیدیم

اینم از سریالی ک امروز اومده..اینقددد مرفه بی درد؟؟

مگه چند درصد زندگی ها اینطوریه؟؟

چی رو میخوان نشون بدن؟؟؟

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه همین بوده واسه جذب مخاطب باید قاب تلویزیون خوش رنگ و لعاب باشه

غریبگی نکن  / نکن غریبگی پسرم     /  اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند ////        گروس عبدالملکیان
یه فیلمی نمیسازن یکمی واقعی باشه راجب زندگی بیشتر مردم باشه  همش شده تخیل

بخداااا

من فقط صحنه اول سریاله رو دیدم..همش از صبح تو تخیلاتم..ینی میشه اینقدددد گل رز داشته باشم پرپر کنم😐

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!

چون از نظر محتوا چیز خاصی برای ارائه ندارن

مجبورن ظاهرشو قشنگ کنن!

هرچند تو تیوی دیگه ازین خبرا نیست

از پارسال هرچی سریال میسازن بدون استثنا یا اصلا توش غذا نمیخورن یا دارن استامبولی میخورن! جالبه برام 😁

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!