الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو یه کشوری که امنیت اقتصادی، امنیت روانی، امید به اینده وجود داشته باشه و خونواده هم وضع خوبی داشته باشه با تک فرزندی زیاد موافق نیستم چون بچه اذیت میشه
ولی تو ایران، نظرم اینه با وضعیت کنونی، چند بچه اذیت میشن (یه بچشم فکر می کنم اذیت شه!!)
I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
بستگی به شرایط خود خانواده داره .یکی میبینی پول داره خونه و ماشین و شرایط 4 تا بچه رو هم داره . یکی میبینی پول نداره ولی عشق بچه است . یکی هم میبینی همه چی داره ولی اعصاب نداره مثل من 😂
نه این خودخواهیه خودمونه، اون وقتی ما نباشبم هیچ کسو نداره ، فکر کنید اگه با یه تک فرزندم ازدواج کنه بچه هاشون هیچ فامیلی ندارن، ما نباید برای راحتی خودمون خودخواه باشیم، صمن اینکه تک بچه ها همیشه یه مشکلی دارن
اگه میشد میگفتم حتی بی فرزندی بهتره!!!! با این اوضاع مملکت
ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقهبندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم. پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
یعنی من کشته ی اینایی هستم که میگن تک فرزندا مشکل دارن!!!
من تک فرزندم! بیاین تو خصوصی باهم دوست بشیم رفت و تمد کنیم ببینیم کی مشکلدارتره! 😄
ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقهبندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم. پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!