2777
2789
عنوان

تو سونوم خون بود😩

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید دقیقا چند روزی هفت هفتت تموم شده بود دکتر من برا شیش هفته و ‌۴روز گفته بیا سونو نمیدونم ...

من عقب انداختم رفتم دکتر گف هرچه زودتر برو سونو. اومدم نینی سایت تحقیق کردم همه میگفتن هفته هشتم بریم بهتره. چون ون موقع ممکنه قلب بچه هنوز تشکیل نشده باشه تازه ادم همش استرس میگیره، استرسم برا بارداری سمه.  دیگه من خیلی عجله داشتم هفته هفتم و دوروزم بود  که رفتم

اره هماتوم بود. یعنی باید استراحت مطلق باشیم؟؟ 

منکه الان است احت مطلقم نشون دکتر دادی سونوتو چی داده؟؟؟من فردا قراره نشون بدم اگه خدا بخواد وتو قسمتم باشه خیلی دلم میخواد بمونه قیلی سقط شده روحیم داغون میشه

فاطمه.۳۰ساله مامان زینب ۱۲ساله حج
فکر کنم هماتوم بهش میگن با استراحت جذب میشه. خداروشکر قبل لک بینی و اینا متوجه شدی. استراحت کن دکترت ...

سلام دوست عزیز منم الان هواتوم دارم ی سانتی خونریزی افتادم ،امیدی هست به نظرت؟؟؟؟

فاطمه.۳۰ساله مامان زینب ۱۲ساله حج
منکه الان است احت مطلقم نشون دکتر دادی سونوتو چی داده؟؟؟من فردا قراره نشون بدم اگه خدا بخواد وتو قسم ...

ایشالا که خوب بشین نی نی تون براتون بمونه. نه من هنوز دکتر  نرفتم

من به خونریزی افتادم بعدا فهمیدم‌هماتومه الانم خونریزی دارم یعنی امیدی نیس واسه من؟؟؟😢😢😢هماتومم ۱ ...

تقریبا اندازه از منه. ولی دکتر گف مشکلی نیس. ولی من خونریزی ندارم. یه خانومی پیام داده بود که خونریزی شدید داشته ولی بعد خوب شده. شمام نگران نباش. ایشالا مشکلت حل بشه