2777
2789
عنوان

مو های زاعد

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 51 پست
شما دستگاهت چیه؟ 

من با دایود انجام دادم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گزینه های نظر سنجی مو هست و مو ؟!!! 5 نفر هم تو رای گیری شرکت کردند ؟؟

خودتم شرکت کردی که 😂😂

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
اسم دستگاهه که درد نداره چیه؟

من با دایودمرفتم 4 سال پیش درد داشت 

الانم دایود میرم تمدید، دایوده بازم اما حدیدتره تکنولوژی‌ش درد نداره. باید بپرسی از اپراتورش

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
من با دایود انجام دادم

عزیزم یه سوال !!بیکینی شامل تمام قسمتای اون قسمت میشه که مو داره🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️؟،

هَرچه دَرفَهم تو آید    🤯🤯🤯🤯         آن بوَد مَفهوم تو...........😏😏😏
عزیزم یه سوال !!بیکینی شامل تمام قسمتای اون قسمت میشه که مو داره🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️؟،

اره تمامش

اره دستگاه جدیدام درد نداره فقط متاسفانه خجالت داره که عادی میشه

بگیم بیکینی درسته؟؟ تمام قسمتاشو لیزر میکنن؟بعد خط باس ن کجا میافته ؟؟🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️.قیمت لیزر بیکینی چنده الان عزیزم

هَرچه دَرفَهم تو آید    🤯🤯🤯🤯         آن بوَد مَفهوم تو...........😏😏😏

اونایی که بورن که راحتن چون موهاشون اصلا دیده نمیشه، بعدشم اونا بهترین چیزها در دسترسشون هست، مثلا یه موبرایی دارن حالت شامپوعه میزنن و اکی میشن، یه چسبهایی هم دارن شبیه چسب پهن وقتی میزارن روی پوست ریزترین موها رو هم میگیره

اره دستگاه جدیدام درد نداره فقط متاسفانه خجالت داره که عادی میشه

چطور یعنی خجالت داره میشه واضح توضیح بدین من می خوام برم ولی یکی میگف باید خجالتو بزاری کنار نتو نستم بپرسم چرا میشه شما توضیح بدی