hani_amir مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 عنوان مامانای باردار بیاین 59 بازدید | 9 پست مامانا من کم مونده به زایمانم ٣٧ هفتمه هرروز استرسم زیادتر میشه چیکار کنم اونایی که مثل من ماه بالا هستن چیکار میکنین؟؟؟ برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆ 1398/09/13 | 21:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hani_amir مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 وای حرفه دله منو گفتی😭😭😭 خیلی از زایمان میترسسسسسم منم این اخراشم که اصلا نمیگذره😑 برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆
elnazjoon عضویت: 1396/12/03 تعداد پست: 11019 منم این اخراشم که اصلا نمیگذره😑 من دوس ندارم بگذره ،از روز زایمان وحشت دارم😢😢
hani_amir مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 من دوس ندارم بگذره ،از روز زایمان وحشت دارم😢😢 من میگم زود بگذره تموم بشه دیگه اولو اخر اون دردو میکشیم هرچه زود تر باشه بهتره برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆
hani_amir مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 انشاالله همگی به سلامتی زایمان کنیم.شما طبیعی هستین؟ انشاللهاره طبیعی برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆
mommy_narges عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 6342 ورزش ها رو انجام میدی؟ تنفس ها رو تمرین میکنی؟ خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
hani_amir مدیر استارتر عضویت: 1397/12/12 تعداد پست: 1685 ورزش ها رو انجام میدی؟ تنفس ها رو تمرین میکنی؟ اره کلاس میرم همشو انجام میدم برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆
mommy_narges عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 6342 امیدت به خدا باشه. سوره انشقاق رو بخون و سوره آل عمران. برای زایمان راحت خوبن.روزی نیم ساعت چهار دست و پا برو. من تو شرایط تو نبودم ولی اینا به ذهنم میرسه با توجه به چیزهایی که تو کلاس بهمون گفتن خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار