2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه یه جا دیدم نوشته بود مادران باردار هر لحظه و هر زمانی که تونستن بزنن واکسنو

نه بابا تا اثر کنه دوهفته طول می‌کشه 

که دیگه هی ازبین می‌ره تا دوهفته دیگه 

بعدم این واکسن که میگن برا این نوع آنفولانزا نیس

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

منم رفتم بزنم  برای دخترم  دکتر گفت یماه  طول میکشه  مقاوم  بشه  بدنش نزدم  هرچند یکبار دوهفته پیش انفولانزا دخترم  گرفت وحشتناک  ولی  توروخدا  ی صلوات براش بفرست دیگه نگیره 😢 منم برات صلوات میعرستم

شمابزن  عزیزم   من توبارداریم نزدم   انفولانزا‌گرفتم  درست ماه اخر  ... وااقعاا مرگ و هنگام زایمان ب چشم دیدم 

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
منم رفتم بزنم  برای دخترم  دکتر گفت یماه  طول میکشه  مقاوم  بشه  بدنش ...

من براش آیه الکرسی هم میخونم انشاءالله که دیگه نمیگیره...بدنش مقاوم میشه...شماهم برای ما دعا کنید...

تو ماه های اول خطر نداره؟ نزدیک سه ماهم

من براش آیه الکرسی هم میخونم انشاءالله که دیگه نمیگیره...بدنش مقاوم میشه...شماهم برای ما دعا کنید... ...

نگران هیچی نباش خدا هوامونو داره ایشالا نمی‌گیریم 

فقط از خونه بیرون نرو

نگران هیچی نباش خدا هوامونو داره ایشالا نمی‌گیریم  فقط از خونه بیرون نرو

انشاءالله خدا کمکمون کنه

چون معلمم و سر کلاس میرم نگرانم...چند نفر از بچه های مدرسه گرفتن...نمیان اما باز نگرانم

انشاءالله خدا کمکمون کنه چون معلمم و سر کلاس میرم نگرانم...چند نفر از بچه های مدرسه گرفتن...نمیان ا ...

آها پس حالا که سرکار میری 

حتما ماسک و دستکش استفاده کن 

ازین ماده استریل کننده های دست و صورت بگیر بااونا بشور و...