سلام بچه ها،دخترم 13ماهشه،یماه پیش خون توی مدفوعش دیدم و الان سه ماهه که مشکل یبوست شدید پیدا کرده ،صورتش دون دون نمیشه ولی از همون اول خس خس سینه داشت و انگشت توی گوشش میکرد و ... هر دکتری میبردم اون موقع میگفت هیچی نیس ،تا دیگه خون دیدم دکتر گفت آلرژی و بردم تهران کولونوسکوپی گرفتن پر روده اش دونه بود و تست پوستی گرفت به تخم مرغ و بادام و شیر و مرکبات حساسیت داشت ،الان شیر خودمو میخوره و واقعا در مونده از اینکه چی بخوریم ،چهار روزه که رژیمه فقط برنج و مرغ و نون رو شروع کردم حتی رب هم نمیزنم دیشب باز یکم خون دیدم هر چی فکر میکنم جز خرما و مرغ و سوپ ساده چیزی ندادم دیگه واقعا واقعا موندم چیکار کنم و چی بخوریم اصلا ،حداقل بدونم دقیقا از چیا حالش بد میشه خوبه چون این صورتش دونه نمی زنه سخت میشه فهمید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!