2777
2789
عنوان

خانمای خیاط کمک

114 بازدید | 12 پست

خانمای خیاط میشه کمکم کنین؟ من یه دامن کلوش دوختم با پارچه ساتن امریکایی. وقتی میپوشم چیناش خیلی منظم نیست . البته هنوز کمرشو ندوختم . باید چکار کنم که چیناش منظم بشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دامن کلوش که چینهاش دست خودتون نیست که بخایید مرتبش کنید

رد تا داشت اتو زدم حالا اون قسمت صاف وایمیسته. نمیشه کاریش کرد؟ یه جا دیدم نوشته تو اب داغ بذارم اره؟

غیر ممکنه، چون پارچه اریب میشه تو مدل کلوش چیناش هیچ تغییری بنسبت اون که باید باشه نداره..یعنی دست خودش نیست 😋

احتمالا چون کمر نزدین رو شکم و کمر بالا پایین میمونه اینطور بنظرتون میاد

من از توراه برگشتی ندارم..به سمت تو سرازیرم همیشه💗.... 🙏الهی شکر🙏
رد تا داشت اتو زدم حالا اون قسمت صاف وایمیسته. نمیشه کاریش کرد؟ یه جا دیدم نوشته تو اب داغ بذارم اره ...

کش اوردی پارچه رو حتما اره بزار تو اب داغ و بعدم لزا خودش خشک شه

برا اتو یا اول قبل برش کامل یه اتو پارچتو میزدی یا بعد برش که هنوز دوخت کامل نشده خواستین اتو کنین فقط اتو رو بزارین و بردارین نباید بکشی که پارچه کش بیاد.

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚
برا اتو یا اول قبل برش کامل یه اتو پارچتو میزدی یا بعد برش که هنوز دوخت کامل نشده خواستین اتو کنین ف ...

نه نکشیدم اصلا کش نیومده . چون پارچمم اهارداره اون قسمت صاف وایمیسته چین نمیخوره