2777
2789

من مهاجرت کردم . ویزای کار داشتم  . اول همسرم اومد زود کار پیدا کرد بعد من از کار ایرانم استعفا دادم بعد چند ماه بهش ملحق شدم. 

بله مهاجرت سخته خیلی سخته ولی وقتی راه بیفتی شیرینتر از شیرینه .

ما چون از اول کار داشتیم پول زیادی هم نیوردیم زیر ۲۰ تومن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مهاجرت نکردن اما قصدشو داشتم، به هرحال کار آسونی هم نیست چون باید برید یه جای جدید توی یه فرهنگ جدید و همه چیزو از صفر شروع کنید، باید ببینید ایا توان این کارو دارید که مثلا درصورت نیاز برید توی سوپرمارکت کارگر بشید؟ باید کاملا انعطاف پذیر باشید، مگه اینکه با پول زیاد برید که پشتوانه مالی داشته باشید

با وضعیت دلار خیلی، من مادرشوهر و برادرشوهرم المانن، ۱۹سال پیش رفتن هزینه ش زیاد بود چون اونجا باید وکیل میگرفتن کاراشون و قانونی پیش میبرد و هوایی رفتن غیر قانونی خیلی سخته برادرشوهرم تحصیلی اول و مادرشون ب عنوان از چون ۱۷ سالشون بود ب خاطر همین اونجا باید هزینه میکردن ک اقامت بگیرن بعد ۱سال ک ۱۸شدن و از تحصیلی ب گیرین تبدیلش میکردن ۵سال طول کشید و طب اون مدت دانشگاه میرفتن

دختز عمه م دکتری بهشتی داشت از اینجا دعوتی رفت راحتتر بود سر ۲سال تو ی شرمت هیلی معروف گزینش شد کار میکنه ب پول ما ماهی ۳۰درامدشه

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد

تو پاریس م داریم خیلی هیلی سخت میگیرن و پر هزینه س کار پیدا مردنم سخته، دانمارک م هستن ک هیلی کشور خوبیه اما اونجا عجیب ب شانس بستگی داره یکی لز اقوام تو ۲سال و دیگری تو۱۶سال اقامت دادن بهش، کار زیاد توش نیست و کشورای مجاور میرن برا کار اما ارامش دانمارک خیلی زیاده و یرا سن بالا مناسبتره

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد

پسرخالم رفته ترکیه خب با حدود ۱۰۰ تومن رفت

درآمدش خیلی زیاده توی یه شرکت معتبر کاررمیکنه به پول ما حدود ۱۳ تومن در ماه داره البته میگه برای زندگی در اونجا نباید قیمت هارو با ایران قیاس کنی، میگه اونجا بنزین لیتری ۱۴ تومنه ! یا نون ۳ لیره یعنی دونه ای ۴ تومن تقریبا 

ولی اونا درآمدشون خیلی بالاس 

کارهای هنری هم اونجا خیلی درآمد داره

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

خانواده زنداداشم کانادا، خیلی سرده و فوق العاده فرق میزارن چون کشوریه ک پولدارا رو قبول میکنه و سرمایه دارا رو 

من روانشمناسی میخونم دوس دارم از طریق کار برم.. انگلستان یا هلند

اوه هر دو کشور فوق العاده سخت و پر هزینه س پذیرش، باید حسابی امتیاز داشته باشی و پول

هزینه وکیل و اینا چطوریه؟؟ من که فعلا درسم تموم نشده...باید ی کم کار کنم پول دربیارم بعدا دیگ...

زبانمم خیلی خوبه... انگلیسی که خیلی خوبه...آلمانی ام متوسط...دو ساله شرو کردم

هزینه وکیل و اینا چطوریه؟؟ من که فعلا درسم تموم نشده...باید ی کم کار کنم پول دربیارم بعدا دیگ... زب ...

المان زبان المانی خیلی مهمه امتیاز خوبی داره، ولی با ی کم کار نمیشه😔 ببین پدرشوهرم تو شهریار ۲واحد خونه ۶۵متری فروخت داد برای رفتنشون اونم ۹سال پیش دلار ارزون بود فک کنم ۴بود