2821
2789

خود من خیلی دیر جوش میارم البته تو ظاهر وگرنه تو دلم خیلی زود از کوره در میرم .و همیشه سعی می کنم منطقی باشم ولی بعضی وقت ها صبرم لبریز میشه منم اونو الکی اذیت میکنم تا دلم یکم خنک شه .

شما ها ازین مورد ها ندارین یا من مریضم😅

اگه هست تعریف  کنید

تمام دنیام آقاییه و دو تا دوخملام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه من موهای شوهرم رو کوتاه میکنم و سعی میکن در طول زندگی زیاد ناراحتش نکنم و مراعاتشو میکنم.ولی اون از ده تا خواسته ی من یکیش رو هم بزور انجام میده  و اخرش به دعوا میرسه مثلا وقتی میگم بیا بریم بیرون میگه من خسته هستم الان نه در کل همین طوره منم یه بار خیلی از این کاراش ناراحت شدم گفتم بزار تلافی کنم هر چی گفت بگم خسته هستم و انجام نمیدم یه شب ساعت یک شب رفت حمام به من گفت بیا موهامو کوتاه کن منم گفتم خستم و نه.اونم برای اینکه حرص منو در بیاره زنگ زد خونه داداشش نصفه شبی به بچه ی داداش گفت بیا موهامو کوتاه کن.اونم ۱۷ سالشه اونم قشنگ رید به کلش 😂😂😂😂😂😂😂یعنی هر کی میدید فکر میکرد کچلی سکه ای گرفته از چند جا کف سرش معلوم بود 🤣🤣🤣🤣ساعت دو و نیم زنگ زدن برادر شوهرم اومد درست کنه نیم ساعت خندید گفت دیگه درست نمیشه بعد خودش نشست شوهرم موهاشو مرتب کرد�😂😂😂حالا شانس آورد زمستون بود و بیرون میرفت کلا کلاه سرش میزاشت 🤣🤣🤣🤣🤣🤣چند روز دیگه دعوای شدیدی کردیم وسط دعوا بهش گفتم برای اولین بار وقتی کله ی تو رو اونجوری میدیدم دلم خنک میشد اصلا لذت میبردم چون تو اصلا قدر منو نمی دونی یه هو دیدم داره قش میکنه از خنده اخه شوهرم خلیی جدیه و از اون به بعد رفتارش خیلی بهتر شده

تعریف کن بخندیم و از همدیگه چیزای جدید تری یاد بگیریم😈

بداموزی داره کلا واس چند لحظه هاپو میشم بعد ب حالت عادی برمیگردم  

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
میرم تو ی سکوت عمیق ک اونو دیوانه میکنه 

الان با دو تا بچه دیگه جواب نمیده😖😖😖

اوایل میگفت هر چی دلت می خواد بگو  ولی همون الهام شاد و شنگول باش

چند بار هم وقتی خیلی ناراحت هستم به یه بهونه میرم جلوی کارگاهش یه دعوا راه بندازم در کارگاه و میبنده میاد خونه یکم جلز و ولز میکنه دلم خنک میشه بعد میره سر کارش

الان با دو تا بچه دیگه جواب نمیده😖😖😖 اوایل میگفت هر چی دلت می خواد بگو  ولی همون الهام شاد ...

اوایل و عیر اوایل نداره 

کلا زیاد دوسم نداره ولی هیچ حرفی باهاش نمیزنم کنارش میخوابم ولی بغل نه 

با اونایی ک دوسشون دارم زنگ میزنم میگم میخندم نهار شام همه چیزو مهیا میکنم بهانه نداشته باشه ولی مثلا ی بهونه ی کوچولو گیر بیاره مثلا خط اتوی لباسش یکم کج بشه دادو بیداد میکنه یا هرکاری میکنه حرصمو در بیاره بیرون نمیبرتم ولی دست خودم نیست وقتی دلم بشکنه میرم تو ی سکوت عمیق اصن دلم نمیخواد حتی ریختشو ببینم