2777
2789
عنوان

کسی درمان سرگیجه وضعیتی رو میدونه

1063 بازدید | 11 پست

من پارسال ۸ ماه درگیر سرگیجه وضعیتی بودم  خیلی دکتر رفتم ازمایش و ام ار ای  همه خوب بود

گفتن از گوشت هست بعد ۸ ماه خوب شدم دوباره الان که شروع شده

دوهفته س خیلی هم شدیده یه هفته بیمارستان بستری بودم چون باردارم قرص بتاهیستین و سیناریزین هم دکتر گفته مصرف نکنم

کسی هست روشی بلد باشه که خوب بشم 

چون باردارم هستم خیلی سختمه😭😭😭😭😭😭

خدایا به همه اونا که آرزوی مادر شدن دارن  یه نی نی ناز بده دخمل منم برام حفظ کن😍😍
فکر کنم درمان حرکتی داره که باید انجام بدی، تو نت بزن

درمان ها حرکتی نت رو هم دارم انجام میدم

خدایا به همه اونا که آرزوی مادر شدن دارن  یه نی نی ناز بده دخمل منم برام حفظ کن😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خوب شدین؟زندگی ام جهنم شده راهکارتون چی بود؟

عزیزم منم چون باردارم خیلی حرکتها رو نمیتونم انجام بدم هنوز سرگیجه دارم😭😭شبها دوتا بالشت میزارم زیر سرم

داروهات رو مرتب بخور تاشدتش کم بشه من حس میکنم علتش یه ویروس هست که باعث التهاب مایع گوش میشه بابام هم پند روزه همین سرگیجه رو داره

تو نت سرچ کن نرمش برا سرگیجه وضعیتی یه سری نرمش میاره انجام بده انشالله بهتر میشی ولی تو نرمش هم اوایلش سر ادم خیلی گیج میره وسخته تحمل کن

بهتر میشی 

عزیزم منم چون باردارم خیلی حرکتها رو نمیتونم انجام بدم هنوز سرگیجه دارم😭😭شبها دوتا بالشت میزارم زی ...

عزیزم مشکل بینایی هم داشتین مثلا انگار اجسام ثابت واسه یه لحظه تکون میخوره 

خدایا شکرت 😍