2777
2789
عنوان

با خانواده همسر چگونه رفتار کنیم؟

434 بازدید | 28 پست

خانواده همسرم عین توو فیلما هستن همش باهم پچ پچ میکنن موضوعات کوچیک بزرگ میکنن فیلم هندی راه میندازن از خودشون همش تعریف میکنن برای چزوندنم هرکار میکنن جلو شوهرمم مظلوم نمایی و بامحبت خودشون نشون میدن بدون اینکه بدی کنم بهشون یهو دیوانه میشن و دیگه باهام دست نمیدن یا با انگشت،همش اخم و فیس و افاده،لبشون میارن پایین حرف میزنن یه حرکات عجیب غریب ک با زنداداشم هرگز نکردیم،من هرچس بخرم میمیرن باید بیشتر از من داشته باشن وگرنه میمیرن ،ب خودم برسم بهشون برمیخوره،همش سکوت میکنن من آدم گرم و خوش حرفی هستم اما خونه اونا عین قبرستونه اصلا خوب نیست حکومت نطامیه همش یادم میره ک نباید حرف بزنم چون دوس ندارن خودشون شروع کنن ب حرف زدن اما اونقدر ک دلم کوچیکه خواهر ندارم هی باهاشون گرم میگیرم هی باهام بد میشن پشتم حرف میزنن خیلی ناراحتم،بهم بگین چکار کنم چجوری رفتار کنم باهاشون ،واقعا ازونجا ک برمیگردیم ناراحتم ک چرا باهاشون خوب بودم و بد کردند چرا حرف زدم خودمو لعنت میگنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به روی خودت. نیار

خانواده شوهر منم کم و. بیش همین خصوصیات داشتن

پچ پچ تو. اتاق

نوک انگشتی دست دادن

ولی من اصلا به روی خودم نمیاوردم میرفتم تونجا بگو. بخند. میمردم باهاشون و. گرم برخورد میکردم

البته به وقتش تلافی میکردم و. مخ شوهرم میزدم که پشتم باشه

الان چند. ساله خیلی خوب شدن

منم همینطورن خیلی بی فرهنگن تازه هی شوهرم مجبورم میکنه میریم خونشون ولی حالا دیگ کامل میخوام قطع رابطه کنم،بچم داری؟

دختر و پسر قشنگم پر کشیدین لياقت شما موندن تو اين دنيايه نامرد نبود

اگه نریم میگن زنت دعات کرده اگه بریم کیفهامو میگردن زیر و رو میکنن چیزی پبدا کنن خودشون اخه اهل دعان چند بار دیدم خودم،اگه بریم پدرش خوب میشه اخلاقش اینا فک میکنن بخاطر دعانوشتن من پدره جذب ما شده دوباره خوک میشن ک نریم واقعا نمیدونم چکار کنم باهاشون 

منم همینطورن خیلی بی فرهنگن تازه هی شوهرم مجبورم میکنه میریم خونشون ولی حالا دیگ کامل میخوام قطع راب ...

قطع رابطه خوب نیس ده بار کات کردم افسردگی گرفتم اخه ب قبرمم فک میکنم اتشی ک بیاد سمتم بخاطر جدا کردن پسر از خانوادش،دوتا بچه دارم