2777
2789
عنوان

بیایید اعتراف کنید

133 بازدید | 12 پست

سلام خانوما بیاید اعتراف کنید تو گذشته، نوجوانی چه کار بدی کردین🤷‍♀️ مثلا چه گناهی کردین که هیچ کس نمیدونه🤦🏼‍♀️

من خودم اعتراف میکنم لاستیک های ماشین دبیر فیزیک رو من پنچر کردم و سکوت کردم ،مدیر فکر کرد کار یکی از بچه های کلاسه بیچاره  هم سیلی خورد هم نزدیک بود اخراج بشه ،دوهفته هم نذاشتن بیاد،سالهاست عذاب وجدان دارم🤦🏼‍♀️ 

خدایا من دقیقا اینجام ....تو کجایی؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بادوستم گوشی اورده بودیم مدرسه گوشی من بود من به یه پسره زنگ زدم بعد پسره اومد گفت محمدی گوشی اورده منو دونفر دیگه محمدی بودیم اومدن مارو گشتن چیزی پیدا نکردن اخه گوشی دست دوستم مونده بود

اعتراف میکنم که من تو ۱۸سالگی رتبه ۱۵۰۰۰۰۰شدم اما به همه گفتم ۳۰۰۰😁

به به ،فقط متوجه صفر ها نشدم چند تاست🤦🏼‍♀️

مگه کلیساست؟

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.
پدرم همه کاراشو جلو چشمم کرد جلو دختر پنج ساله تا بزرگ شدنم  دختر همسایه هفت خطمون که پنج خواهر ...

گذشته سختی داشتی...  ،خدارو شکر که الان در آرامشی،ایشالله همیشه حال دلت خوب باشه🌺

منم کشیشم😂

متاسفانه من مسیحی نیستم :)))))

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.
ارامش 😢😢😢والا چی بگم ارامش با چی باشه خانوادم که دوتا بچه اییم داداشمو میپرستن و به من میگن تو مه ...

عزیزم بهت حق میدم خیلی از خانواده ها رو میشناسم پسر دوستن ،بین دختر و پسر فرق میذارن،اعصابم بهم میریزه از اینهمه تبعیض ،