2777
2789

نه وایسا مگه قرار به اثبات نبود 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای نکنه شوهره توام.پیداکرده

این کاربری اول همون پربازدیده اس 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

سلام استارتر مشکلتون حل شد؟نگرانتیم

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏
سلام استارتر مشکلتون حل شد؟نگرانتیم

سلام عزیزم چقدر خوشحالم که حداقل یه نفر منو باور کرد

از سه شنبه یک کلام باهام حرف نزد و خونه نیومد

امشب بهم زنگ زد بیا دم در کارت دارم

سوار ماشین شدیم 

گفت من تو این دنیا هیچ دلخوشی جز تو و پسرمون نداشتم

نوشته هات رو خوندم بدطور شکست خوردم

بعد زد زیر گریه 

گفت تو منو دوست داری؟

گفتم آره

گفت باور نمیکنم

باید دستت روی قرآن بزاری،اگر دروغ بگی  راه قرآن می گیرت

گفتم باشه

بعدش سکوت کرد

و بعد چند دقیقه گفت همه چیز رو فراموش میکنم

دیگه اومدیم خونه

اما ناراحته

این چند روز چند نفر بهم گفتن

شوهرت چقدر لاغر شده

خدایا وقتی میدونم که میبینی، آروم میشم

عزیزم به شوهرت حق بده که از دستت ناراحت باشه بهش زمان بده تا بتونه فراموش کنه ،با خوندن پیامات فهمیدم خیلی پشیمونی ،پس ،از این به بعد گذشته های تلخ رو فراموش کن و بچسب به زندگیت ،کاری کن شوهرت به مرور زمان این غم بزرگ رو از یاد ببره البته زیاد هم بد نشد شاید تلنگری بود برای شوهرت تا بدونه که چقدر از دستش دلگیری،احساس می کنم برای هردوتاتون خوب شد هم شما و هم همسرتون،انشالله از این پس زندگیتون شیرین وپایدار باشه

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏