2777
2789

پسرم یازده ماهشه وقتی بدنیا اومد دکتر براش نان داد ولی بهش نساخت 

بعد بهش اپتامیل دادم ولی تپل نمیشه نمیدونم چرا 

الان یکی بهم بیومیل رو توصیه کرده کدومش بهتره؟

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به پسرم بیومیل پلاس میدم ماشالا خیلی توپولی شده چون چربه ، اول بیومیل ساده میدادم ولی حالا دودفعه هست بیومیل پلاس میدم چربتر و مقوی تره

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

من همه شیرها رو امتحان کردم مارک شیر زیاد فرقی نداره  نظرم بیومیل و سوپرامیل اصلا استاندارد نیستن من وقتی دادم ب بچم صورتش و گردنش پرجوش شد حالا طور مایلید ولی کلا ک شنیدم اپتامیل خیلی تپل کننده نیس..ببلاک هم خوبه 

در دلم بنشسته ای بیرون میا ❤

چربتره و مقوی تر ، پسر من دوماهشه بهش ساخت خدارو شکر

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️