2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من ...

بچه دوست نداشت .تو دوران آشنایی گفت بچه نمیخوام تا آخر عمر... یه روز اومد گفت دلم ازت بچه میخواد.گفتم چرا؟گفت خیلی بهت میاد مادر بشی .دوست دارم حامله بشی .لباس حاملگی بپوشی .مادر بچه مون بشی .

اینقدر با ذوق میگفت که گریه م گرفت.الانم ماه ۵ هستم اونقدر وقت میذاره برام .لباس گل گلی میخره .نوازش میده .سخت نمیگیره و ..

این کاربری غیرفعال شده است

مردی که عاشق باشه ، زنش و زندگیش براش از همه چیز مهمتره ، الویت اولش میشه خانواده جدیدش، نه اینکه به بقیه بی احترامی کنه نه ! فقط میدونه اول خانوادش بعد دوستاش بعد دیگران ، زن هم بابد همینجور باشه  با یه دعوا دلزده نمبشه ، با یه عشوه دیگری خر نمبشه ، زنشو هم هر جور هست چاق لاغر و.... دوست داره چون عاشق شخصیت زنشه ، مرد و زن عاشق فرا جسمی فکر میکنندو همدم هم میشند 

خدایا از تو سپاسگزارم بخاطر تمام حکمتهایت ،مهربانی هایت.  و میدانم مرا میبینی و پشتیبانم هستی .
چه خصوصیاتی داره😑

مهربون خوشاهلاق عاشق مسخره بازی اماه هیچ وقت ازم سیر نمیشه همیشه هوامو داره خانوادمو دوست داره بعضی موقع هام باهام شوخی می کنه بعضی موقع هام مسخرم می کنه😐اما خیلی خوبه😍اخلاقای بدش یکم عجوله زیادی مغروره ریلکس خیلییییی مثلا ناراحت میشم سر یک موضوعی تنشی نشون نمیده فقط‌خونسرده😑😑😑

هارلی واسه ملکه جوکر شدن خودشو پرت کرد تو اسید جوکرهم باهمه ی بدیاش پرید تا بتونه بهش ثابت کنه ادم بدیه ولی وقتی یک نفر براش جون میده نباید براش کم بزاره،تو این مدت که نبودم بخاطر بعضیا بود که حالمو بهم زدن جالبه که چجوری تو این مدت تحملشون می کردم اما برگشتم ولی قرار نیست بمونم می خوام دوباره برم خسته شدم از جو سایت تاوقتی که بعضیا تو سایت باشن من بمیرمم اینجا نمی مونم فقط امدم چند تا تاپیک رو پاک کنم همین...شاید زمان ببره اما مهم نیست اصلا
تو دوستي همه خوبن زير سقف فرق ميكنه

دقیقا به خوب نکته ای اشاره کردی

هارلی واسه ملکه جوکر شدن خودشو پرت کرد تو اسید جوکرهم باهمه ی بدیاش پرید تا بتونه بهش ثابت کنه ادم بدیه ولی وقتی یک نفر براش جون میده نباید براش کم بزاره،تو این مدت که نبودم بخاطر بعضیا بود که حالمو بهم زدن جالبه که چجوری تو این مدت تحملشون می کردم اما برگشتم ولی قرار نیست بمونم می خوام دوباره برم خسته شدم از جو سایت تاوقتی که بعضیا تو سایت باشن من بمیرمم اینجا نمی مونم فقط امدم چند تا تاپیک رو پاک کنم همین...شاید زمان ببره اما مهم نیست اصلا
شوهر من ... بچه دوست نداشت .تو دوران آشنایی گفت بچه نمیخوام تا آخر عمر... یه روز اومد گفت دلم ازت ب ...

حالا شوهر من از اول میگفت من نمی خوام ولی فقط به خاطر تو باشه چون من خیلی بچه دوست داشتم بعد توی حاملکی هم خیلی بهم میرسیدها از نظرش تغذیه چون حالم خیلی بد بود ولی اصلا رابطه عاطفی با بچه نداشت مثلا دست بگذاره روز شکمم و.... حالا یک جوری عاشقشه من حسودیم میشه گاهی خخخخ

دکتر حبشی توی سخنرانی هاش نکات جالب رو گفت , گفت مردی که زنشو دوست نداره این چند تا ویژگی رو داره : اول اینکه به توسعه زندگی بی توجهه , ینی براش مهم نیست که تلاش کنه تا خونه , ماشین ,شغل یا حتی درآمد بهتری کسب کنه . دوم اینکه اگر مردی زنشو دوست نداشته باشه مطلقا باهاش نمیخوابه و از بدن زنش فراریه . سوم هم اینکه نسبت به الطاف زنش بی توجهه مثلا خانومش براش چایی میریزه میبره و مرده نه تشکر میکنه و نه اصلا دست به چایی میزنه انگار که خانومه کلا نامرئیه , و اینکه کلا تا حد امکان کم با خانومش همکلام میشه و تا در حد مرگ مجبور نباشه هیچ حرفی نمیزنه . 

البته داشتن هرکدوم از اینا به تنهایی نمیتونه دلیل بر بی مهری و دوست نداشتن باشه ولی اگر چندتاشو باهم دیدین شک کنید .