2777
2789

سلام اینجا تو نی نی سایت زیاد دیدم خانومایی ک از ویارشون حرف میزنن از اضاف وزن بارداری حرف میزنن از شکم ترک خورده اشون حرف میزنن و از تموم دردای وحشتناکی ک موقع زایمان کشیدن حرف میزنن😞

منم توسن ۲۳سالگی باردارشدم وزایمان کردم بخدا طول ۹ماه بارداری همش ۲کیلو اضاف وزن داشتم خدا شاهده ی ترک کوچیکم شکمم برنداشت ویار خاصی هم نداشتم روز زایمانم ساعت ۱۰ونیم صبح رفتم بیمارستان تا پذیرش شدم و... شد ساعت ۱۱بعد ساعت ۱۱وبیست دقیقه هم پسرم بدنیا اومد ن دردی ن چیزی فقط درحدکمردردموقع پریودی همین

نمیدونم چرا باورم نمیشه حرفای خانومای اینجارو😔

البته مامانم ومادرشوهرم خیلی اصرار داشتن ک ب همه بفهمونن من خیلی درد زایمان کشیدم الکی پیاز داغشو زیاد میکردن 

درصورتی ک دردی نبود😊

لایکتون میکنم 😉

بستگی ب زنتیک و قدرت بدنی داره

بعضیا سر زایمان واقعا میمیرن و زنده میشن

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همشومیتونم باورکنم جزترک بارداریرومن بیس سالگیم مامان شدم الان شکمم پره ترکه.

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

خب لگنتون جا داشته بعضیام میمیرن زنده میشن

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بعضی ها خوش زخمن   بعضیا  نه        بعضیا زیاد کولی ان 😂 بعضی هام  کلا بد زایمانن        بعضیام خوش زا

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 

چه خوش زا مادر منم همینطور بود دلش درد گرفت رفت دستشویی وبچش راحت دنیا اومد 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

در حقیقت بقیه نباید حرف شمارو باور کنن نه شما حرف اونارو

نمیگم شما دروغ میگید خدای نکرده، منظورم اینه که نرمالش همیناست نه اینکه اصلا درد و ویار و ترک و اینا نداشته باشی و چیزی که نرماله قابل درکتر از چیزی که نرمال نیست، هست

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 

تو بنده برگزیده ی خدایی من تو بارداری هام زیاد اذیت نشدم  فقط روند زایمان کند بود 

اینجا خیلیا ناز نازی اند باور نکن  

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

خوب خوش بحالت بوده

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

این انصاف نیس من پریود میشم اینقدر دررررد میکشم تا بقال سر کوچه هم میفمه فرداش میرم چیزی بگیرم میگه بهتری😆😆

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان