2777
2789
عنوان

لطفا برای سلامتی پسرم دعا کنید

139 بازدید | 7 پست

سلام دوستان پسرم عصب چشمش ملتهب شده چند روزه درد میکرد امروز دیدش تار شده بود بردمش متخصص چشم گفت ببرمش متخصص مغز و اعصاب  تا ام آر آی بشه الان تو مطبیم لطفا برای سلامتیش  یه  صلوات بفرستین ممنونم از همتون 

تو با خدای خود انداز کار و دلخوشدار که رحم اگر نکند مدعی خدا بکند

الهم صلی علی محمد و آ ل محمد ان شالله چشمش چیزی نیست و میای میگی چشم پسرم مشکلی نداره

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
الهم صلی علی محمد و آ ل محمد ان شالله چشمش چیزی نیست و میای میگی چشم پسرم مشکلی نداره

ممنونم انشالله عزیزم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشالله هیچی نیست و سالم سالمه خبر سلامتیشو به ما بده از همون دکتری که انجام میده بپرسی بهت می ...

ممنونم لطفا براش دعا کن اون چیزی که حدس دکتره نباشه تا صبح نخوابیدم از غصه 😔

عزیز دلم نتیجه مشخص شد؟

سلام عزیزم خدارا شکر وکتر گفت  چیز خاصی نیست فعلا تا گزارش ام آر آی بیاد