2777
2789

اگ. دارو نخورم نمیشم. چیکا کنم الان 

باردارم نیسم. علائم پریود هم نیس

تیکر بارداری رو امروز مورخ 23تیر 98میزنم.. ب امید بارداری.....صلوات بفرست برام عزیزم نتیجه بگیرم...طبیعی و معجزه واررررر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرماه سرخود دفاستون میخوردم. اینماه نخوردم قاطی کرد بدنم باز.. خالم. بهم میخوره از تنبلی و اقدام. چون الان بلاتکلیفم

تیکر بارداری رو امروز مورخ 23تیر 98میزنم.. ب امید بارداری.....صلوات بفرست برام عزیزم نتیجه بگیرم...طبیعی و معجزه واررررر
برو دکتر. بهت امپول میده تا پریودت بیاد بعدش حتما دارو بگیر که تنظیم بشی ماها که تنبلی داریم بدون ...

شماهم اقدامي؟ مشکلتون فقط تنبلیه

هم من تنبلی دارم هم شوهرم واریکوسل داشت که عمل کرد و همچنان کم تحرکی و مورفولوژی پایین داره البته م ...

منم شوهرم واریکوسل داره عمل نکردیم ایوای داشتم بهمن 97.نشد..شما مثبت شد؟ 

منم شوهرم واریکوسل داره عمل نکردیم ایوای داشتم بهمن 97.نشد..شما مثبت شد؟ 

نه عزیزم منم منفی شدم و تازه امروز پریودم تموم شد

دکتر گفت روز اول پریود بعدی دوباره برم ای یو ای

نمیدونم برم یا نه

نه عزیزم منم منفی شدم و تازه امروز پریودم تموم شد دکتر گفت روز اول پریود بعدی دوباره برم ای یو ای ...

من نرفتم. اگ پولش داری برو ای وی اف