2777
2789

از کی به خاطر شوهرم سیب زمینی گذاشتم روی بخاری چون گلوش میسوزه وگرنه ماکارونی از دیشب داشتیم،اونوقت با داداشش ساندویچ خورده به منم نگفته که حدااقل منم ناهارمو بخورم هربار زنگ زده گفتم زود بیا ناهار بخوریم حالا میگه کارم طول کشید مجبور شدم یه چیزی برای داداشم بخرم اونم گفت خودتم بخور منم خوردم...انگار نه انگار من گرسنه موندم حالا یه جور میگه میخوردی واسه چی نخوردی من دیر میام بخور و از این حرفا که انگار نه انگار من به خاطر اینکه باهم بخوریم نخوردم تازه به خاطر اونم سیب زمینی گذاشتم وگرنه ماکارونی رو ترجیح میدادم.اعصابم خورده باهم دعوامون شد سریال حبیبم کنسل شد 

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت 9 شب شما ناهار هم نخوردی؟

نه هی گفت الآن میام الآن میام دیگه دیر شد تا الآنم دعوا میکردیم نخوردم

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘

عزیزم منم بعضی وقتا منتظر نامزدم میمونم برا شام میاد خونمون باهم میخوریم ولی تا یکم دیر کنه شاممو میخورم اونم ناراحت میشه گفتمش تا یاد بگیری ارزش نگهداری حالا خودش دیگه سر ساعت میاد

خب هر عملی یه عکس العملی داره یه تشکر خالی حقم نبود

توقع نداشته باش مردا زیاد این چیزا واسشون مهم نیست اوقات خودتو اونو تلخ نکن

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺