2777
2789
عنوان

کیک+🍰

190 بازدید | 29 پست

کیک کدو درست کردم 

چنتا سوال دارم، توش حالت خیس داره، نرم،، انگار پخته نشده 

و اینکه چرا پف نمیکنه کیکام ی مدت

تو قابلمه درست میکنم، دمکنی هم میزارم،، اما پف نمیکنه🙁😞

پست بعدی میزارم ک نره نت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید هردقیقه درشو باز کنی

تا یک ساعتو نیم اول ک اصلا نباید باز کنی

دم کنی ک میندازی دوباره یچیز کلفت بنداز رو قابلمه مثل روفرشی چیزی.

اتفاقا منم کیک شکلاتی درس کردم الان تو قابلمس کلیم پف کرده نیم ساعت دیگه حاضره

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
نباید هردقیقه درشو باز کنی تا یک ساعتو نیم اول ک اصلا نباید باز کنی دم کنی ک میندازی دوباره یچیز ک ...

تو قابلمه دستورش دقیقا مثل فر هست؟

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
نباید هردقیقه درشو باز کنی تا یک ساعتو نیم اول ک اصلا نباید باز کنی دم کنی ک میندازی دوباره یچیز ک ...

آخه میسوزه گلم اون تایم رو بدم،، اگه از 40 دقیقه بیشتر بشه میسوزه، چنبار امتحان کردم

درش رو سر همون تایم مدنظر باز میکنم 

اوکی گلم مرسی، این وسطش نرم یا همون خمیر مانند بودیجورایی

خب ظرفت بزرگتر بردار تا نازک ار بشه با مدت پخت بیشتر میوه ای ها همینجورن انگار سنگین میشن و زود نمیپزنبرعکس شکلاتی و اسفنجی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
کلا کیک های میوه ای پف نمیکنن زیاد مثل اسفنجی بافتشون سنگینه مثل کیک موزی

من هم موزی درست کردم هم کدو فک کنم ۱۰ سانت پف کرده بود

ربطی نداره فک کنم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز