2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل کلم.کلم سفید.هویج.بادمجون.ساقه کرفس.موسیر.سیر. فلفل.سیاهدانه.سرکه.نمک.گلمر خییییلی کم.ادویه ترشی

ما دوست داریم.یکم گل کلم نرم باشه درحد ده دقیقه میحوشونیم همه رو جدا جدا

بادمجونم میمزیم و میزاریم تلخیش بره

بعد روی یه سفره همه رو میریزیم قاطی میکنیم بقیه چیزا رو میزنیم بعدم میریزیم تو ظرف و سرکه میریزیم روش

من امسال سال اولم بود درست میکردم عالی شد.بعد سه روز شوهرم درظرف رو باز کرد

یبار تونستم اینبارم میتونم💪.                                                       پیش به سوی هدف قشنگ😍                                                    عضو تاپیک  لاغری دورهمی دوستانه                                                  وزن اولیه ۶۳(22آذر)                                                                  وزن هدف۵۷😍🥹                                                                      هفته اول👈(۲۶آذر وزن۶۱۵۵۰😍) هفته دوم👈(۳دی وزن۶۱۰۵۰😍) هفته سوم👈(۱۷دی وزن۶۰۵۰۰😍)  هفته چهارم👈(۲۴دی۶۰۱۰۰😍)           هفته پنجم👈(ا بهمن۶۰😍) هفته ششم👈(۸بهمن۵۹۹۰۰😍) هفته هفتم👈(۱۵بهمن۵۸۹۵۰😍).   هفته هشتم👈(۲۲بهمن۵۸۴۵۰😍) 👈هفته یازدهم(۲۰اسفند۵۷۷۵۰😍)  👈هفته دوازدهم (۲۷اسفند۵۶۸۰۰💃)👈 هفته سیزدهم (۱۲ فروردین ۵۷۴۵۰🥲🥹😥) 👈هفته پانزدهم(۲۶فروردین۵۷۱۵۰😍) 👈هفته شانزدهم (۲اردیبهشت۵۷۲۰۰) 👈هفته هفدهم(۱۶اردیبهشت۵۶۹۵۰) 👈 هفته بیستم (۶ خرداد۵۶۶۵۰😍)

سلام رشی لبو وانار...لبو باید نیم پز ورقه ای  ...انار ملس دانه درشت ....سرکه محلی ...سیاه دانه ......من همیشه درست می کنم فوق العاده می شه ..متاسفانه ندارم بهتون بدم وگرنه قابلی نداشت 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
حواسم نبود چجوری درست میشه؟

گل کلم بگیر مثلا دوتاو هویج ۴تاو سبزی ترشی ۱کیلوو کرفس ی دونه کوچیک و سیب زمینی ترشی ۳تا و خیار۴تا و فلفل قرمز خشک ۴ تا.گلپر آسیاب نشده ۱ قاشق سر پر

گل کلمو ریز کن تا هر سایزی که دوس داری کوچولو بعد بشورشون بریز توو ی آب کش بذار ی روز حسابی خشک شه.خشک که شد هویج و ساقه کرفس و و بقیه چیزارو خورد کن همه اینارو و کلم رو مخلوط کن باهم

سبزیتم ریز کن بریز توو همونا

همشو بریز توو ی ظرفی که میخوای ترشیتو تووش درست کنی،بعد سرکه انگور بریز توش تا موادتو بپوشونه

بعدشم در ظرفتو محکم ببند بذار ۲هفته اینطورا بمونه بعد حاضر میشه

کلم و لته فک کنم اسمشع

البته ترشی پر طرفدار که همه میذارن کلمه 

مواد لازم

کلم     ........ریز خورد میکنیم

هویج   .........اینم ریز خورد میکنید

پیاز. ...........حلقه حلقش کنید

سیر............... اینم حلقه حلقه

بادمجونم ریز میکنیم

کرفسم همینطور 

فلفل قرمز خشک 

سبزی ترشی 

ادویه ترشی به دلخواه 

زردچوبه 

سرکه

اینارو همشو بریز تو ظرف و دو هفته بعد میتونی استفاده کنی اگر تند دوس نداری کمی اب جوشیده سرد شده اضافه کن