2777
2789

سلام من نزدیک به4سال افسردگی داشتم تااینکه6ماه پیش بشدت حالم بدشدودارودرمانی روشروع کردم .بخاطرراه دورنمیتونم مشاوره هاروبرم اوایل خیلیییییی خوب شدم الان مدتیه بازدلم میگیره نمیتونم ازته دل خوشحال باشم دوزدارومم زیادکرده.

مال چیه?توروخداراهنماییم کنید،

داروهام هم آلپروزولام وفلوکسیتین 

میخوام بدونم دلیل اینکه بازیکم حالم بدشده چیه

والا داروهای خوبی بهت داده...ارامبخش و نشاط اور...من بدترین و قوی ترین قرصارو خوردم ..ترکش از هرویین سختر بود برام ...همچنان وسواس فکری رو دارم

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم افسردگی دارم و خیلی میفهممت. 

چون افسردگی از فکر هست. و اشتباه بودن سبک زندگی و نداشتن شناخت از خودمون باعثشه فقط دارو تنها جواب نمیده.

روان درمانی کنارش نمیری؟ 

عزیزم حتما دوز دارو و هوارض دارو رو با روانپزشکت مشورت کن و از اون بپرس 

برای روان‌درمانی هم خیلی از مشاورا علاوه بد حضوری به صورت تلفنی هم مشاوره میدن

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
عزیزم منم افسردگی دارم و خیلی میفهممت.  چون افسردگی از فکر هست. و اشتباه بودن سبک زندگی و نداش ...

شیراز دکترمیرم خودمون خونمون کنگانه 5ساعت راهه سختمه هرهفته برم مشکلی نداره توهمین شهرخودمون مشاوره هاروبرم?

شیراز دکترمیرم خودمون خونمون کنگانه 5ساعت راهه سختمه هرهفته برم مشکلی نداره توهمین شهرخودمون مشاوره ...

نه عزیزم یه روان درمان نزدیک خودتون پیدا کن.

علت افسردگیت چیه؟ اتفاقی افتاد تو زندگیت؟ 

نمیدونم واقعا
دکتر آقامیری متخصص مغز و اعصاب هستن، من برای درمان سردرد رفتم پیششون تو سایتش یه قسمت مشاوره رایگان داره میتونم لینک اونو بدم بپرسی ازشون.
https://dr-aghamiri.com/مشاوره-رایگان/
https://dr-aghamiri.com/متخصص-مغز-و-اعصاب/