2777
2789
من بچه سوم بود نوزاد هم داشتم الان از درد نبودنش روز و شب بی قرارم 

خیلی سخت گرفتی ب خودت ی نگاه ب مملکت بکن ی نگاه ب زندگیت بگو بهترین کارو در حقش کردم خودمونو ببین چ دورانی رو داریم میگذرونیم

برو عطاری ی داروی مخصوص برا سقط داره میده البته هر عطاری نمیده اسم داروشو میدونم ولی نمیشه بگم خود عطلری راهنماییت میکنه اگر آشنا پیدا کنی ک بهتره اینم بگم استفاده نکردم خداروشکر ولی یکی از اقوام جنینش مشکل سندروم داون داشت با داروگیاهی سقطش کرد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال بعد ناخواسته بود ؟منم حس تو رو دارم انگار میکنم اگه ده تا بچه دیگه هم بیارم جای اون نمیشه 

آره بخدا حتی با جلو گیری باردار شدم بازم ولی دیگه جاش رو چشممه. ولی خوب داغ اون همیشه رو دلم میمونه و پشیمونم

کارم شده فقط گریه.چکار کنم یکی راه حل بده لطفا

چرا گریه...منم شرایط تو رو داشتم میفهمم چی میکی تو خوبی تا بجه بدنیا بیاد کوچکی میشه ۲سال ونیم...از من بزرگی ۱۳ماه داشت کوچکی دنیا اومد...الانم بزرگیه ۳سال ودومی ۲۱ماهشه مبشینن باهام بازی میکننه اصلا کاری به من ندارن...

هنوز قلبش تشکیل نشده

خداوند در قرآن گفته ما شمارو از خون بسته آفریدیم 

یعنی برای خدا اون  که حتی قلبش هم تشکیل نشده یک انسانه   

قتل نفس نکن 

اونم بچه‌تو

بخدا من دارم با شدیدترین روشها مراقبت میکنم که باردار نشم یعنی دیگه بچه نمیخوام اما اگر خدا خواست با این مراقبتا باردار شدم رو چشمام میزارمش

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
آره بخدا حتی با جلو گیری باردار شدم بازم ولی دیگه جاش رو چشممه. ولی خوب داغ اون همیشه رو دلم میمونه ...

خوش بحالت مطمئن باش خدا بخشیده تو رو که بهت دوباره داده برا دل داغدار منم دعا کن آروم بشه 

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12) 

دخترداییم بچشو سقط کرد یکهفته بعد رفتن عروسی دخترش 9سالش بود رفت با ماشین عموش ماشینه چپ شد فقط دختر این از پنجره پرت شد بیرون وبیچاره فوت شد بعد اون رفت دکتر گفتن سقط باعث نازاییت شده شوهرشم روانی شد 

اخه من چکار کنم؟؟؟دادم دیونه میشم یکساعته نشستم گریه میکنم .دخترم ۱۱ماهشه اومده اشک چشمامو دست میزنه ...

عزیزم کاری ک میدونی درسته رو انجام بده

بقیه تو شرایط تو نیستن و نظر میدن.

سلام ملیکم