یکم سقط شه؟؟؟؟؟ من بچم ۵ ماهش بودباردار شدم دوباره با ۸ تا قرص سقط کردم تو خونه که اونم سقط نشد کورتاژ کردم پدرم در اومد . الانم پشیمونم بعد دوسالو نیم هنوز از یادم نرفته هرسال تاریخ تقریبی زایمانم میگم اگه بودش الان یسالش بود الان دوسالش بود😭😭😭😭😭 البته یکسال بعد باز دوباره باردار شدم وای دیگه سقط نکردم دردش به عمرم خدارروشکر بخاطر بچه هام . خدا گناهمو ببخشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم دوتا بچه کوچک داشتم هزار و یک دلیل واسه سقط داشتم سقط کردم به خدا قسم الان سه چهار ساعته دارم مدام گریه میکنم
استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12)
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». /////////////////// (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)
یکم سقط شه؟؟؟؟؟ من بچم ۵ ماهش بودباردار شدم دوباره با ۸ تا قرص سقط کردم تو خونه که اونم سقط نشد کورت ...
سال بعد ناخواسته بود ؟منم حس تو رو دارم انگار میکنم اگه ده تا بچه دیگه هم بیارم جای اون نمیشه
استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12)
عزیزم بچه دوم با بچه اول فرق داره اونم وقتی نوزاد داری
من بچه سوم بود نوزاد هم داشتم الان از درد نبودنش روز و شب بی قرارم