2777
2789
عنوان

باردارا بیاین

102 بازدید | 17 پست

من بیرون پیش متخصص پرونده دارم الان مامانم میگه هی داری پول مفت میدی به دکتر میرفتی بهداشت پرونده باز میکردی از طرفی هم با این حرفا همسرم میگه برو بهداشت نمیدونم چیکار کنم چون هم بهداشت نزدیکه ولی متخصصم چون دکتر خوبیه ۱ساعت راه هر بار میرم پیشش۵۰تومن پول ویزیتش فقط موندم چیکار کنم الان ۱۵هفته ام باز میکنن پرونده؟

کوچولی مامان تو بهترین هدیه ای امیدوارم صحیح سالم به دنیا بیای واسه سلامتی کوچولوم صلوات میفرسی مهربون😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه که بهداشت بری دکتر نه  بری هم باید دوتاشو باهم بری

بهداشت باز میکنه برم؟

کوچولی مامان تو بهترین هدیه ای امیدوارم صحیح سالم به دنیا بیای واسه سلامتی کوچولوم صلوات میفرسی مهربون😘

بهداشت اذیتی زیاد داره من هفته اهررفتم پرونده تشکیل دادم اونم فقط بخاطرواکسنای بچه ولی شماراهت ازدکتردوره برو بهداشتم پروندتودرست کن که برای صدای قلبو کارای اینجوری بری اونجاکه تزدیکع

فقط متخصص بهداشت یه چیزایی می گن شاخ در بیاری

😲😲😲😲واقعا

من که بهداشت چیزی رو قبول ندارم 

خود دانی 

ینی چی پنجاه ویزیت میشه خب بشه 

پس فردا بچه اومد پس همسرت میخاد چیکار کنه 

فردا هم بهت میگه پوشک نبند گرون کهنه بذار جاش 

بازم خودت میدونی 

هر کسی شرایط خاص خودش رو داره 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
من فقط رفتم متخصص  اما پرونده بهداشت رو باید باز کنی بعدا برا واکسن های نی نی که میری اذیت میک ...

تو اون پرونده داریم پرونده بارداری ندارن فقط

من که بهداشت چیزی رو قبول ندارم  خود دانی  ینی چی پنجاه ویزیت میشه خب بشه  پس فردا ...

مشکل مالی نداریم بیشتر به خاطر راهش میگه

بهداشت كه هروقت بري پرونده باز ميكنه ولي من جات بودم دكترمو ميرفتم  مگه ادم چندبار توي زندگيش ...

میخوام بیشتر به خاطر رده میگن چون مامانم ازمون دور شوهرمم سرکار مجبورم تنها برم

من بدم میادازبهداشت نمیشه فقط برم پیش دکترم بهداشت نرم اصلا؟

ی بار پرونده رو باید باز کنی . برا واکسن های نی نی لازمه بزی 

برا دوران بارداری هم دلبخواهیه 

من ی بار ماه ۵ رفتم پرونده باز کردم دیگه نرفتم