2777
2789
عنوان

خانومای مشهدی بشتابید 🙂😊😊

246 بازدید | 20 پست

سلام خانوما ما ی زمین کشاورزی زعفران داریم و زعفرانهای برداشت شده صفر تا صد کار خودمون هستش تمیز و بهداشتی و مرغوب 👍 زعفران نگین درجه ۱  .....کاملا ارگانیک و بدون ترکیب با زعفران نامرغوب و یا رنگ شده مصنوعی با عطر و طعم فوق العاده و طبیعی 

هرکدوم از خانومای مشهدی که زعفران میخوان لطفا  تلگرام به شماره (۰۹۰۳۴۷۳۵۵۰۱) سفارش بدن در خدمت هستم .....ضمنا تحویل درب منزل و اخذ هزینه درب منزل انجام میشود 🌹🌹 هزینه هر گرم ۱۳ هزارتومن میباشد که اگر مثقالی بخواید هر مثقال ۵۵ تومن ....سوالی هست در خدمتم 

خانوم هستم از اسم  رسول خوشم میاد 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استار میشه بری تو این تاپیک عکس اول واسه منه لایکش کنی

منم صلوات میفرستم واست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3557402/بانووو۷۵ام-چالش-داریم-امشب-بدووویییین-بیاین-جایزه-داریم-لواشک-و-میوه-خشک-عکس-اشپ

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
بخاطر اسمت که رسوله خانوما نمی شتابن خانومی 🙄

میشه شماهم لایک کنین

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

میشه عکسشو بفرستی

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐