2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری دکترت برات بنویسه بدون نسخه پزشک تزریق نمیکنن 

ازاد باید از داروخانه بخری حدود ۴۰ تومن.

البته خیلی از پزشکان میگن الان نزنید بهتره

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

من دخترم یک سال و نیمشه اول مهر از داروخونه واکسن 4 ظرفیتی هلندی خریدم زدم. باید زودتر میزدین بنظرم دورش تموم شده فک کنم تا اواسط یا اواخر مهرماه باید واکسن زده بشه 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 

البته یه چیزی من پارسال دفه اول واسه پسرم زدم واکنش نشون داد اساسی بچم سه روز تو تب و بی اختیاری مدفوع و ادرار بود

الهی بمیرم که مسببش من بودم تازه باز خدا رو شکر دکترم عاقل بود اولش گفت تزریق نکن اصرار منو دید نصفشو زد بقیه اش و انداخت سطل زباله گفت واکنش نداد بدنش برو 15 روز دیگه یکی دیگه بگیر و نصفش و بیار براش بزنم تو دلم چقد فحش دادم بهش که دکتر روانی کلی پول دادم برا آمپوله دوباره باید برم کلی پول بدم

ولی الان می گم خدا خیرش بده اگه کامل زده بود بچم دور از جون تلف می شد با نصفش داغون شد