2777
2789
عنوان

مراقب اعصاب و روان خود باشید !

192 بازدید | 4 پست

دوستان عزیز سلام.

قطع به یقین آگاهی دارید که هر حرفی که می شنوید خواه یا ناخواه روی زندگی شما تاثیر میگذاره ، پدیده علمی نورون های آینه ای بخشی از مطلب را کپی میکنم حتما مطالعه کنید.

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

پرش به ناوبریپرش به جستجو

نورون‌های آینه‌ای (به فرانسوی: Neurone miroir) نورونی است که هنگامی که جانور عملی را انجام می‌دهد و نیز هنگامی که مشاهده می‌کند که همان عمل را دیگری انجام می‌دهد تحریک می‌شود. بدین‌گونه نورون شبیه «آینه» رفتارهای دیگری را کپی می‌کند، مثل آنکه خودش انجام داده. این نورن‌ها در نخستی‌ها، انسان‌ها، و دیگر رده‌ها مانند پرندگان دیده‌شده‌اند.برخی دانشمندان معتقدند که نورون‌های آینه‌ای از مهم‌ترین اکتشافات اخیر در زمینه عصب‌شناسی بوده‌اند. از آن جمله راماچاندارن، استاد روانشناسی دانشگاه کالیفرنیا، سن دییگو، معتقد است که آن‌ها در فراگیری زبان و تقلید اهمیت زیادی دارند. با وجود این یافته‌ها، تا کنون هیچ مدل عصبی یا محاسباتی که مورد پذیرش اکثریت باشد، ارائه نشده که توضیح دهد نورون‌های آینه‌ای چگونه به اعمال شناختی‌ای مانند تقلید کمک می‌کنند.

توجه داشته باشید خیلی از مطالب سایت از سر بیکاری و حتی به دروغ در میشوند.کیفیت زندگی شما تحت تاثیر حرفای دیگران هست چه بخوایید چه نخوایید به همه بدبین خواهید شد. !!!

حضور من در این سایت ، صرفا جهت شناخت خصوصیات رفتاری بانوان و یاد گرفتن چیزهایی هست که در اجتماع به ما آموزش ندادند ! لطفا قضاوت نکنید ، عمده تاپیک های بنده برای بیدار کردن افراد خواب آلود هست. لطفا محترم باشید و قبل از حرف زدن کمی تعقل کنید.

دقیقااا

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق باشماست من خیلی مودب بودم ولی از وقتی اینجا میام بی ادب شدم دیشب موقع دعوا گفتم بیشعور 

درحالی که هیچوقت فحش نمیدادم خیلی از خودم ناراحت شدم

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.