2777
2789
عنوان

لابیا پلاستی

189 بازدید | 19 پست

یه سوال دارم ولی خجالت میکشم بپرسم😑

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو که تاپیک زدی بپرس دیگه

ببین من لابیا مینور بزرگ نیست اصلا

فقط یکم تیرس

اگه عمل کنم روی تیرگیش تاثیر داره؟

یکمم تنگ بشه🙈

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!
اصلااااا عمل درستی نیست به هیچ عنوان انجام ندین

چرا

ببین من لابیا مینور بزرگ نیست اصلافقط یکم تیرساگه عمل کنم روی تیرگیش تاثیر داره؟یکمم تنگ بشه🙈

اینارو باید از دکتر بپرسی

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

اصلااااا عمل درستی نیست به هیچ عنوان انجام ندین

شما که آقایی چطوری نظر میدی 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

ببین من لابیا مینور بزرگ نیست اصلافقط یکم تیرساگه عمل کنم روی تیرگیش تاثیر داره؟یکمم تنگ بشه🙈

وقتی میگی بزرگ نیس اگه برداری دیگه هیچی برات نمی‌مونه 

مال ایرانیا اکثرا تیرس سخت نگیر 

تنگ هم نمیشه ربطی نداره 

برا تنگی rf کن 

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎
اینارو باید از دکتر بپرسی

بخاطر یدونه سوال باید ٣٠٠تومن پول ویزیت بدم😑

بخاطر یدونه سوال باید ٣٠٠تومن پول ویزیت بدم😑

بله دیگه

نی نی سایتیا که دکتر نیستن

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

شما که آقایی چطوری نظر میدی

والا بگو به تو چه نظر میدی 

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
وقتی میگی بزرگ نیس اگه برداری دیگه هیچی برات نمی‌مونه مال ایرانیا اکثرا تیرس سخت نگیر تنگ هم نمیشه ر ...

rfچجوریه

rfچجوریه

یه دستگاه هست میذارن داخل تنگ میکنه بجز تنگی کارای دیگه هم انجام میده دردم نداره

خوردن هرچی بود از سهم ما 🖤                                          بسیااااار ترکیده 😎