2777
2789
عنوان

اعصابم بدجور خورده😭😭😭😭😭

170 بازدید | 8 پست

چند روز دیگه سال پدرشوهرمه،یه سری ها را واسه شام دعوت کردن،پریشب زنگ زده مادرشوهرم به همه دعوت کرده،مامان بابای منو به شوهرم گفت خودت بگو،واسه چهلم به زور بابام را گفتم تا اومد،گفت خودشون نگفتن دوماد من مگه خونه خودشه دعوت کنه تا من گفتم عزا دارن ونمیفهمن واینا اومد،دیروز به شوهرم گفتم خودت بگو به مامانت تا زنگ بزنه بلاخره مهمون مامان توهستن،گفت چشم،ولی میدونم با من لجبازی میکنه زنگ نزده به مامانش😭کثافت عوضی اشغال 

دست کم مبذاره رو خانوادم

باز براش پیام دادم مطمئنی گفتی مامانت هنوز زنگ نزده

ولی اگه فردا بشه وزنگ بزنه نمیذارم بیان مامانم وبابام چون همه را روز یکشنبه دعوت کرده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا ناراحتي ؟؟؟!!! اصلا مگه ارزش داره ؟؟؟ دختر خوب وقتي اونا احترام نزاشتن شما هم احترام نزار ، دليل نداره از همسرت خواهش كني به خانوادتون ز بزنه برعكس يكبار بهش گفتي ديگه اصلا تكرار نكن اينطوري خودت داري بيشتر خانوادتو كوچيك ميكني ، يك كلام  ز نزدن دعوت نكردن خانواده من هم نميان تمام 

چه حساسی توووو

حق داره.. عقدکنون خواهرشوهرم بود جشن عروسی نداشت بعد قراربراین بود ک پدرمادرای دامادا و عروسا دعوت نباشن وقتی مارفتیم محضردیدیم پدر جاریم اومده شوهرمم همونلحظه جشن رو ترک کرد اومدیم خونه و براعقدنموند گفت وقتی پدرمادر خانم منو احترام نذاشتن دعوت کنن منم نمیام .دیگه یکی دوساعت بعد تماس و پیغام و اخرش چندتاریش سفید اومدن خونمون عذرخواهی حتی رفتن خونه پدرم گفتن ک شما واسطه بشید عقدجشن خواهرشه.با هزاربدبختی راضی شد بعداز عقد رفتیم.

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 

ببین این کارها رو میتونی بکنی

به شوهرت یا مادرشوهرت  بگو فردا مامانم اینها جای دیگه هم دعوتن .. زودتر بگو تصمیم بگیرن .. 

یا بگو مهمون دارن فردا اگه قرار به دعوته زودتر بگو مهمونشون رو کنسل کنن. 

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎