من تو ۱۱ هفته ام ..برا یبوست آلو خاکشیر بخورم بد نیست؟
یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یبوست خودش باعث سقط میشه بخور عزیزم روغن زیتون اب روی انجیر. دمنوش گل محمدی
جدی نمیدونستم😓قرص دیمیترون بهم نمیسازه یبوست خیلی شدید میگیرم که با خوردن میوه اینام بهتر نمیشم گفتم آلو خاکشیر بخورم پس بد نیست؟آخه بعضیا میگفتن بده و اینا ترسیدم
یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
خاکشیر خوب نیست.باعث شل شدن دهانه رحم میشه.من تو بارداری آب و میوه فراووون میخوردم یه روزم یبوست نگر ...
ای وای راست میگی..خب اگه فقط آبی که توش خاکشیر و آلو بوده رو بخورم چی؟مثلا خاکشیراشو نخورم بازم بده؟
آخه این قرصه معذرت میخوام اینقدر یبوستمو شدید کرده که هرچی میوه و کاهو هم میخورم بی فایده ست..قطعش کردم دیگه نخوردم تهوعم خیلی اذیتم میکرد معدم هیچی رو نگه نمیداره باز مجبور شدم دوباده شروعش کنم