2777
2789

من تو ۱۱ هفته ام ..برا یبوست آلو خاکشیر بخورم بد نیست؟

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

یبوست خودش باعث سقط میشه بخور عزیزم روغن زیتون اب روی انجیر. دمنوش گل محمدی

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبوست خودش باعث سقط میشه بخور عزیزم روغن زیتون اب روی انجیر. دمنوش گل محمدی

جدی نمیدونستم😓قرص دیمیترون بهم نمیسازه یبوست خیلی شدید میگیرم که با خوردن میوه اینام بهتر نمیشم گفتم آلو خاکشیر بخورم پس بد نیست؟آخه بعضیا میگفتن بده و اینا ترسیدم

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
خاکشیر خوب نیست.باعث شل شدن دهانه رحم میشه.من تو بارداری آب و میوه فراووون میخوردم یه روزم یبوست نگر ...

ای وای راست میگی..خب اگه فقط آبی که توش خاکشیر و آلو بوده رو بخورم چی؟مثلا خاکشیراشو نخورم بازم بده؟

جدی نمیدونستم😓قرص دیمیترون بهم نمیسازه یبوست خیلی شدید میگیرم که با خوردن میوه اینام بهتر نمیشم گفت ...

قرص های ملین ضرر داره چیزای طبیعی ضرر نداره 

کاهو شربت انجیر برای من خیلی خوب بود شربت انجیر از سوپری گرفتم جای دیمیترون هم قرص زنجبیل بگیر 

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
خاک شیر نخور سقط میاره خدایی نکرده. انجیر خیس کن بخور. آلو خیلی خوبه. مایعات زیاد بخور. کاهو هم خوبه

آخه این قرصه معذرت میخوام  اینقدر یبوستمو شدید کرده که هرچی میوه و کاهو هم میخورم بی فایده ست..قطعش کردم دیگه نخوردم تهوعم خیلی اذیتم میکرد معدم هیچی رو نگه نمیداره باز مجبور شدم دوباده شروعش کنم

ای وای راست میگی..خب اگه فقط آبی که توش خاکشیر و آلو بوده رو بخورم چی؟مثلا خاکشیراشو نخورم بازم بده؟

خاکشیر و این چیزاواسه کسی که یبوست نداره ‌سقط میاره 

واسه کسی که خودش داره سقط میکنه بهش کمک میکنه

اگه سقط به این راحتی بود که کسی نمیرفت کورتاژ وقرص و امپول بزنه

روزی ی قاشق سرخالی طوری نمبشه من ی روز درمیون میخورم خداشکر دارم ۳۰‌هفته میشم اتفاقی نیفتاده 

خاکشیر میخوری؟چجوری توآب میریزی ؟یه قاشق غذا خوری ؟

آخه این قرصه معذرت میخوام  اینقدر یبوستمو شدید کرده که هرچی میوه و کاهو هم میخورم بی فایده ست.. ...

امپول نوروبیون خیلی تهوع منو کم میکرد