2777
2789
عنوان

خانوما خواهش میکنم کمک کنید

215 بازدید | 38 پست

از دست سوسک خواب و خوراک نداریم😭شبی دو سه تا مامانم تو اشپزخونه میبینه. اصلا نمیدونیم از کجا اومدن. هیچ جوره از بین نمیرن. مادربزرگم گفت خیلیا دچارش میشن. میشه اگ کسی تجربه ای داره بگه؟ رفتیم داروخونه دامپزشکی ۳ مدل سم گرفتیم اما اثر نکرده. بعضی هاشون سایز متوسط قهوه این و بعضیاشون ریز و سیاه. فقطم شبا ساعت ۳ و۴ میان بیرون

۹/۹/۹۹ : من دارم آرزوهام رو زندگی میکنم😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خمیر سوسک امحا بخر از داروخانه کلشو خالی کن تو یه ظرف ورز بده بعد اندازه نخود کن همشو بزار کل خونه هر جای تاریک وغیر قابل دسترس که فکر میکنی سوسک داره بعد ۳ یا ۴ روز دیگه اصلا سوسکی نمی بینی نه زنده نه مرده

اوه اوه اوه اینا تخم گذاشتن از لوله های فاضلاب میان بیرون و وقتی هم درو باز میکنین میان تو از همین الان خونه تکونی کنید و همه‌ی وسایلو ببندید سم بپاشید من یبار مامانم تو کابینت اش لونه کرده بودند آشپزخونه رو ریختم بیرون لا در ای کابینت که سم میزدم یهو حدود 50 تا ریختن می ون منم با دمپایی میزدم

هیچ
فقط اسپری کامن.  تاریخ دارشو بگیر میزنی باید روزهای بعد  بشینی جنازه جمع کنی

زدیم عزیزم اما همچنان سوسک داریم

اوه اوه اوه اینا تخم گذاشتن از لوله های فاضلاب میان بیرون و وقتی هم درو باز میکنین میان تو از همین ا ...

اینم همینجوریه دقیقا 

@elahe_sharghiii   میگم میای  اینجا ی دیقه اون ترکید میگم من اگه دوباره کنکور بدم چی واس ...

گلم من میگم همینو ادامه بده ـ

برو اموزشگاه دوره ای کامپیوتر بگذرون الان یه همکار دارم خدمات کامپوتری داره و چاپ بنر و کارت عروسی و این چیزا  خیلیم وضعش خوبه بعدظهرا میره اونجا صبح هام یکی رو جاش گذاشته

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘