2777
2789
عنوان

این قسمت گدای مالشی😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 110 پست

خیلی باحال بود. 

یبار هم منو مامانم رفته بودیم سپه سالار چند جفت کفش واسه تو جاکفشی جهیزیم بگیرم. 

خسته شدیم رو نیمکت نشستیم. یهو یه مرده حدودا 35 ساله با سر و قیافه گدا ها اومد پیش ما گفت کمک کنید مامانم گفت برو دنبال کارت بابا. بعد گفت خب کمک نکنید میشه بشینم رو نیمکت؟ مامانم هیچی جواب شو نداد فقط اومد خودشو چسبوند به من نزدیکتر نشست. مرده اون طرف مامانم نشسته بود رو نیمکت. مامانمم نگاش طرف اونور بود متوجه نبود. من داشتم با مامانم حرف می‌زدم یهو چشمم افتاد به گداهه.... واااایییی اعصابم خرد شدا.... یهو دادم زدم داری چه گوهی میخوری حیوون گمشو برو اونور. 

دیدم اونجاشو در آورده از تو زیپ شلوار درحالیکه داره مثل خمار ها به منو مامانم نگاه میکنه داره اونم میماله. خیلی عادی و ریلکس کلش انداخته بود بیرون. 

بعد هم ما سر و صدا کردیم دو سه تا از مغازه دار ها اومدن گرفتن زدنش

فرشته گناهکار اسم رمانی هست که نوشتم. عکسمم میخواستم عکسی بذارم که هم خودم باشم هم معلوم نباشم... عکس رادیولوژی گردن مو گذاشتم   
واى😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣خوب از تو كمك ميخواسته

بی پدر پدرسگ،بعضیا خیلی بیشرفن به خدا

دستمو نمیکشیدم دستمو گرفته بود،احتمالا تو تصوراتش این بود که منم کمر اونو گرفتم داریم از خیبون رد میشیم😒😒😒😒😒😒😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زهر مااااااار وای ترکیدم    

من خودم هنوز از خنده دارم ریسه میرم از تصور چیزیکه استارتر گفت😂😂😂😂

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
بی پدر پدرسگ،بعضیا خیلی بیشرفن به خدا دستمو نمیکشیدم دستمو گرفته بود،احتمالا تو تصوراتش این بود که ...

😂😂😂😂😂😂اره فكر كرده دارين لب ساحل با هم قدم ميزنين 

تو این گرونی ها والا خوب حساب کرده ماساژ  داده

دقیقا😂😂😂😂😂😂اونم دوبار😆😆😆😆

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
خیلی باحال بود.  یبار هم منو مامانم رفته بودیم سپه سالار چند جفت کفش واسه تو جاکفشی جهیزیم بگی ...

وااای خیلی بده این تجربه ها 

منو دوستمم یه بار تو پارک لاله نشسته بودیم رو لین نیمکت گردا اون طرفمون یع مرده نشسته بود ما ندیدیمش وقتی پا شدیم دیدیم زیپش بازه و... واقعا مریض جنسی خیلی زیاده😟😟