2777
2789
عنوان

این قسمت گدای مالشی😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 110 پست

وای منم یه بار از مترو اومدم بیرون یه پیرمرد کور اومد گفت میشه منو ببری اون طرف خیابون بعد دستشو دراز کرد که دستمو بگیره،منم خیلی عجله داشتم و یه جورایی بدم اومد که خواست دستمو بگیره،همون لحظه یه آقاهه داشت رد میشد،یه دفعه گفتم آقا این پیرمرد رو ببرید اون طرف مثل اینکه نابینان

یه دفعه پیرمرده قاطی کرد گفت من خواستم تو منو ببری اون طرف اگه میخواستم به یه آقا میگفتم

بعد آقاهه گفت بزار کمکت کنم گفت برو بابااااا یه کمک از این خانوم خواستم دریغ کرده از من،بعد مثل پلنگ رفت اون طرف خیابون😐😐😐😐

فازش چی بود نمیدونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی همچین آدمی تو تجریش هست گدایی میکنه گاهی جوراب میفروشه و اینا  میگن به بوی عطر حساسه. تا میف ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

نصفه شبی قهقه زدم شوهرم بیدار شد 😂😂😂

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)
ترکید هزارم موند تو جیبم      

ای بابا 😂😂😂😂مالش نمیخوای؟😄😄😄😄😄

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
وای منم یه بار از مترو اومدم بیرون یه پیرمرد کور اومد گفت میشه منو ببری اون طرف خیابون بعد دستشو درا ...

واى😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣خوب از تو كمك ميخواسته