2777
2789

سلام

من پسرم نزدیک ۱۵ ماهشه قبلا شوهرم از نظر جنسی خیلی هات و خوب بود منم به شدت همینطور بودم،الان چندوقته میبینم دوماه شده مثلا با هم رابطه نداشتیم اصلا،جالب اینه خودمم دیگه خوشم نمیاد

باور کنین من نه خدافاتی ام نه تا بحال سمت این چیزا رفتم ولی شوهرم خیلی خرافاتیه کارشم تو یه محیط زنونه خیلی خاله زنکیه که همش پی دعا و طلسمن چندبار تو مغازش رو جنساش دیده از این چیزا واقعانم اثر داشتن،چندتا از فروشنده هاشونم مزاحمش میشدن قبلا،بنظرتون ممکنه کسی دعایی چیزی کرده باشه؟آخه اون به کنار دلیل اینهمه سردی من چیه یهویی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید مشکل از خودته 

یعنی از تو رو نمیبینه نمیاد سمتت

یا دیگه بهش محبت نمیکنی

یا تمام فکرت پیش بچه اته

و شوهرت و فراموش کردی 

بهرحال اول ببین مشکل چیه 

نزار بیشتر از این سرد بمونید

من حودم شخصا ب دعا و این

جور چیزا اعتقاد نداررم.

ذکر یا ودود زیاد بگو

اره ممكنه، ميتوني باطلش كني كافيه بري براش دلبري كني و نخواي اينچيزا زندگي و تو و شوهرتو تحت شعاع قر ...

باور میکنین وقتیم قرار میزاریم امشب رابطه باشه یه اتفاقی میفته؟یا کسی میاد یا بحثی میشه یا بچه مریض میشه

خودش میگه نه اینجوری نیست چی بگم وقتی خودمم حس و نیازی احساس نمیکنم؟

حتما بخاطر زایمانت اینطوری شده

...حدا از رابطه جنسی رابطه کلامی و محبت کلامی رو ادامه بده شایددرست شد

اگه از جایی ک وایسادی راضی نیستی..جاتو عوض کن☺تو درخت نیستی🖒

خودت به خاطربالارفتن مسئولیت وبچه داری سردشدی خب چراقبل بچه دارشدن کسی طلسمتون نکرد گذاشتن بعدبچه دارشدن

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
باور میکنین وقتیم قرار میزاریم امشب رابطه باشه یه اتفاقی میفته؟یا کسی میاد یا بحثی میشه یا بچه مریض ...

قرار نزاريد يهو وارد عمل بشو ي روز با خودت عهد كن ك اسمون ب زمين بياد بايد انجام بشه 

تيكر تاريخ عروسيمه
عزیزم شرایط رو فراهم کن فورا درخواست رابطه بده و تمااام

باور کنین قسمت نمیشع😐بارها جفتمون خواستیم ولی یه چیزی پیش اومده انگار یکی آب سیاهی ریخته تو زندگیمون پشت سر هم بدبیاری به خاک سیاه نشستیم این دوسال آخر بارهام گفتن که چشم دنبال زندگیتونه