2777
2789
عنوان

بیایید از سوتی های شوهرمون و یا آشناها بگیم بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1380 بازدید | 28 پست

یسری با شوهرمو رفیقش با خانومش رفتیم شمال بعد دنبال ویلا می‌گشتیم  بعد گفتیم اول بریم دریا بعد برم دنبال ویلا بعد رفیق شوهرم ب شوهرم گفت چرا نمی‌رسیم آخه بعد گفت بزن بغل از کسی بپرسم بعد از یه اقاعه پرسید ببخشید چقد دیگه مونده تا شمال مرده نمیتونست خندشو نگه داره گفت اینجا شماله دیگه 😂😂😂

♥️deteri.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باد معده یک امر طبیعی در بدن است و اگر شخص مورد نظر دچار یک بیماری باشد به این اتفاق سوتی نمیگویند و ...

به آن سوتی نمیگن ولئ وقتی پیش بیاد اطرافیان سوت میزنن نقطه😂😂😂

اتفاقا یکی عکس تو رو گذاشته بود پروفایلش  دعواش کردم بی ادبو😁

😂😂من ندیدمش

بیستی😄😍

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

یه بار تازه ازدواج کرده بودیم اون موقع خونه ی مادر شوهرم میموندیم نصف شب ما جریان داشتیم 😂😂که پدر شوهرم شوهرم رو صدا زد بیچاره شوهرم زود پاشد لباس پوشید رفت ببینه پدرش چی میگه یه دقیقه ی بعد دیدم با عجله در رو باز کرد یه چیز پرت کرد تو اتاق فرار کرد 😁😁رفتم جلو تاریک بود برداشتم دیدم شورتشه 😂😂😂نگو  موقع در آوردن مونده تو شلوارش وقتی هم که پدر شوهرم صدا زده این بدبخت با عجله پوشیده رفته تا رسیده پیش پدر شوهرم شورته از پای شلوارش افتاده زمین 😂😂😂 زود برداشته فرار کرده دیگه اون شب تا صبح من خندیدم😂😂 اون از خجالت خوابش نبرد 😂😂 تازه ماجرا رو هم ادامه ندادیم از بس شوهرم شوکه شده بود😁😁

لطفا برا سلامتیه مامانم صلوات بفرستین ممنون 

یبار یه نفر برامون غذا اروده بود من پیش مادر شوهرم بودم از مزه غذا چشیدم  زیاد مزش باب میلم نبود ، مادر شوهرم پرسید مزش چطوره منم همجی زود گفتم خیلی مزخرفه ولی باب میل شماست🤣🤣😂😂😂آخه اونا کم چاسنی دوست داشتن منظورم اون بود ولی خیلی بد گفتمش😂دیگه نمیدونستم چطوری حرفمو جمع جور کنم که ناراحت نشه 😂خداشکر زن خوبیه متوجه شد اشتباه گفتم به روم نزد😂

خونه مادرشوهرم بودیم فامیلیش رحیم زادس پسرم لباس نمیپوشید هواسم نبود گفتم لعنت خدا بر شیطان رحیم زاده من 😲       مادرشوهرم😠          شوهرم😝

اخه توخونه موقع شوخی با شوهرم میگم

آدم های این زمانه                                                                     این چنین اند:                                                                       باگرگ بره میخورند                                                   باچوپان گریه میکنند

تازه عروسی کرده بودیم 

صبح پاشدم دیدم شوهرم نیست و تا میتونستم باد معده ام رو خالی کردم بعد پاشدم گوشی ام رو بزنم شارژ دیدم بالا سرم رو مبل نشسته بود 

نگو جمعه بوده 😿😿😿

ان مع العسر یسرا