2777
2789
عنوان

شلختگی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 45 پست

من قبلا داداشام اینجوری بودن یه قانون گذاشته بودیم هرکی وسایلشو جم نمی کرد مامانم میداشت تو یه کمد تا یه هفته ام بهش نمی داد البته فکر نکنم برا شوهرت جواب بده ولی برا بچه ات بزار اینقدر جواب میده :-)

تیکر هدفمه                                                   I never give up 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبلا داداشام اینجوری بودن یه قانون گذاشته بودیم هرکی وسایلشو جم نمی کرد مامانم میداشت تو یه کمد ت ...

قانون ما اینه که هر وسیله ای جمع نشه میره سطل آشغال شوهرمم سخت به این قانون پایبنده کلی از وسایلای من و بچمو ریخته ، جالب اینه که قانونشو خودم گذاشتم😅

قانون ما اینه که هر وسیله ای جمع نشه میره سطل آشغال شوهرمم سخت به این قانون پایبنده کلی از وسایلای م ...

قانون شکنی نکن دیگه 😂😂😂😂😂😂

قانون خوبیه ها

منم الان دوتا آپشن بهش دادم

گفتم انتخاب کن

یا بریزم دور

یا بمدت دوماه قایم کنم

گزینه دورو انتخاب کرد😂

فکر کن دو ماه کاغذاشو قایم کنم قشنگ نابود میشه😁

قانون شکنی نکن دیگه 😂😂😂😂😂😂 قانون خوبیه ها منم الان دوتا آپشن بهش دادم گفتم انتخاب کن یا بر ...

من قوه مقننه ام شوهرم قوه مجریه ، بعضی وقتا از دست قانونایی که گذاشتم به خودم فحش میدم 🤣 متاسفانه شوهرم وسایلش جمعه