2777
2789
عنوان

شلختگی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من بدبخت چی شوهرم یکی هست سه تا خواهر داره تو خونه خودشون ریخته وپاشیده  مادر و سه تا خواهر یک سره جمع کردن وای تو خونه خودم به خدا تحملش برام سخت حتی از کشو لباس در میاره درشو  نمیبنده  میره حموم ن برقشو خاموش میکنه ن درشو میبنده  حولش  همیشه  داخل خونه جوراباش  با بقیه  لباساش  داخل خونه من دیگه هیچی نمیگم

به مادرش نگو بدترم میشه

یه متن زیبایی خوندم نوشته بود :برای همه خیر بخواهیم چون سعادت دیگران از خوشبختی ما نمی کاهدو بی نیازی آنها از ثروت ما کم نمی کند چه زیباست که همیشه نیک اندیشو خیرخواه باشیم در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می‌کند که تنودش ر

وسایلی رو که ریخت و پاش میکنه رو جمع نکن ببین چیکار میکنه . یه چند نمونه مثال بزن چیکارا میکنه؟

ببین لب تاپشو خاموش نمیکنه واسش مهم نیست زیاد

دستمال کاغذیاش رو زمین هر چی بر داره سر جاش نمیذاره در هیچیو نمی بنده لباساشو جمع نمیکنه اویزونم نمیکنه همیشه رو مبلا پر از رباطاشه منم دست نمیزنم 

ولی اصلا براش اهمیتی نداره

بخدا تعجب میکنم ازین حجم بی خیالی

باید یه جوری رفتار کنی که متوجه بشه چقدر شلختگی اون کارتو زیاد میکنه فقط بگم که راه حلش دعوا و غر ز ...

ببین جلوی خودشم کارارو انجام میدم

میبینه از سرکار اومدم خستم حال حرف زدنم نداره

فقط میگه بیا بشین بعدا جمع میکنیم

و هرگز جمع نمیکنه

بارها شده گذاشتم دو هفته سه هفته یک ماه دست به هیچی نزدم خونرو تمیز نکردم ولی اهمیتی نداره براش

فقط دستشویی باش نمیرم  وگرنه بقیه جاها  باید مدام پشت سرش جمع کنم

میفهمم چی میگی مشکل منم همینه

و من یه ادم منظمم و دارم روانی میشم از دستش

انقدر این موضوع برام اهمیت داشت که موقعی که ازم خاستگاری کرد بهش گفتم اگر شلخته ای نمیتونم تحملت کنم

گفت نه خیلی منظم نیستم اما شلخته هم نیستم 🤐

ببین جلوی خودشم کارارو انجام میدم میبینه از سرکار اومدم خستم حال حرف زدنم نداره فقط میگه بیا بشین ...

پس بیخود خودتو اذیت نکن

هرطور خودت خسته نمیشی مرتبش کن یا بزار خوب که بهم ریخت ازش پول کارگر بگیر بیاد تمیز کنه شاید دلش برای پولش بسوزه

دوستتون دارم 💕

منم دیگه بعضی وقت ها کم میارم ولی چون بچه ندارم دیگه تمام وقتم رو گذاشتم روش چیش  کنم ی بار خیر سرم رفتم عمل وقتی اومدم خونه به حدی نامرتب بود با شکم پاره هرچی جمع میکردم  به هیچ جا نمیرسیدم