2777
2789

خانومای گل میشه راهنماییم کنین سر یه دو راهی موندم

یه موقعیت شغلی به همسرم پیشنهاد شده ک از نظر موقعیت شغلی پست بالاتری هست نسبت به موقعیت فعلیش اما عیبش اینه ک باید نقل مکان کنم به جایی ک یه جورایی شهرستان حساب میشه و درواقع موقعیت جغرافیایی جالبی نداره

نمیدونم واقعا چیکار کنم نمیدونم پسرفت حساب میشه یا پیشرفت😔‌ شما بودین چیکار میکردین

تعداد رای : 18
نظرسنجی
میرفتم
10
55%
نمیرفتم
8
44%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌رفتم البته من به خاطر بچه هام و اینکه امکانات واسه پبشرفتشون مهیا باشه  شما باتوجه به شرایط خودت و روحیه همسرت و خانوادت سبک و سنگین کن دوری از خانواده پدری واسه من خیلی سخته ولی شاید واسه بعضیا ی چیز خنده دار باشه و اینکه ی کارشناس تو ی شهر بزرگ  به لحاظ اجتماعی با ی مدیر تو شهرستان هم ترازن البته اینا دیدگاه منه سوتفاهم نشه

تهران تا پاکدشت خییییلی فرقش نیست من گفتم میخوای بری استان لب مرز

نه مسافتی زیاد فرق نداره تقریبا چهل دقیقه راهه اما بلاخره حومه اس مثل ورامین یا بومهن و اینا حساب میشه و از نظر سطح اجتماعی پایینتره تا تهران

دوسال پیش اونجا بودم موقعیت برام جور شد اومدم تهران الان دوباره برگردم اونجا پسرفت نیست؟

نمی‌رفتم البته من به خاطر بچه هام و اینکه امکانات واسه پبشرفتشون مهیا باشه  شما باتوجه به شرایط ...

از خانوادم ک همین الانم دورم تاثیر نداره این جابجایی اما دقیقاااا همین قیاسی ک خودتون کردین فکر منو مشغول کرده ک دو به شک شدم وگرنه رفتن به اونجا حقوق الانم رو کمی بیشتر میکنه اما بلاخره شهرستانه و طبیعتا برای بچه ها محیطش خیلی مطلوبم نیست