2777
2789
عنوان

کیا امسال سزارین اختیاری کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3025 بازدید | 33 پست
من ۲۳ روز پیش سزارین اختیاری کردم بیمارستان ابن سینا عالی بود همه چی ،دکترمم دستمزد نگرفت

میشه بگی هزینه چقدر شد؟ 

خدایا مثل همیشه هوامو داشته باش🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز اگر برید بیمارستان خصوصی میتونید سزارین اختیاری داشته باشید هیچ زیر میزیم به دکتر نمی دید ...

متوجه نمیشم یعنی برم خود بیمارستان ویزیت شم؟ 

متوجه نمیشم یعنی برم خود بیمارستان ویزیت شم؟ 

عزیزم الان من نفهمیدم مشکل چیه میخواهی سز بشی؟ اگه اره که مشکلی نیست برو پیش یه دکتر خوب تو یه بیمارستان خصوصی و بگو دوست داری سزارین کنی...چرا پیچیده اش میکنی..خودمم دکتر خودمو معرفی میکنم که جاری و دوتا دختر خاله هام پیشش زایمان کردیم و کارش عالیه..خانم دکتر لیدا احمدیان 

عزیزم الان من نفهمیدم مشکل چیه میخواهی سز بشی؟ اگه اره که مشکلی نیست برو پیش یه دکتر خوب تو یه بیمار ...

دکتر خودم بیمارستان سورناست گفت اوکی انجام میدم ولی گفت یک میلیون جدا میگیرم 

من موندم دیگه این هزینه جدا چیه

رفتم روانپزشک گفتم میترسم از طبیعی نامه ترس از زایمان طبیعی داد برام

کدوم بیمارستان بودی؟ هزینه ت چقدر شد؟ اسم دکترت؟ دستمزد جدا گرفت یا نه؟