2777
2789

ی مدت خیلی مقاوت میکنه،اگه ظهر نخابه تا شب لجبازی میکنه جیش میکنه و الکی جیغ میکشه. هیچ مدلی نمیخاید چند وقته، الان ۳ ، ۴ روزه بغلش میکنم دو دقیقه تکونش میدم بعدش میزارمش رو پام تا بخابه ، ماشالله سنگین هم هست بزرگ شده. میترسم عادت کنه به راه رفتن،چکار کنم؟ شما بچه هاتونو چجوری میخابونین، البته ظهر سخت میخابه ، شب خودش میخابه. خیلی اذیت نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دوسالگی دیگه خواب ظهر لازم ندارن بچه ها.میگن واسه مغزشون خوب نیست.یه چند روز سرگرمش کن تحمل کن بیدار بمونه.بعدش شب زودتر بخوابون.من پسرمو ساعت ۱۰ میخوابونم تا ۱۰ صبح میخوابه.دوسال و نیمشه.من کاری نمیکنم.از وقتی ازشیر گرفتم واسش قصه میخوندم تا خوابش ببره.الان دوماهی میشه که بدون قصه میخوابه.چراغهارو خاموش میکنیم و خودمونو به خواب میزنیم زودی میخوابه.بعدکه خوابید چراغ آشپزخونه رو روشن میکنیم و خودمون بیداریم.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
از دوسالگی دیگه خواب ظهر لازم ندارن بچه ها.میگن واسه مغزشون خوب نیست.یه چند روز سرگرمش کن تحمل کن بی ...

والا تا اونجایی که میدونم خواب ظهر همیشه مفید و لازم بوده واس بدن،