2777
2789
عنوان

بگید تقصیر کیه ؟

114 بازدید | 8 پست

دوستان سلام 

من پانسیون مطالعاتی میرم امسال کنکور دارم بعد جایی ک من میشینم پشتم بخاریه ی دختری کنارم میشینه بی نهایت سرماییه ینی باوجود لباس گرم وپتو واینا باز سردشه منم گرماییم ولی پشتم بخاریه گرمم میشه واسه همین امروز بخاری رو خاموش کردم الان نمیدونم با این ادم چجور کنار بیام ؟ جامم نمیتونم عوض کنم دیگه اونم حاضر نمیشه جاشو با من عوض کنه تاز اونجایی ک ما هستیم ی بخاری دیگه هم هس ولی با من واین دختره فاصله داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه دیگ رزرو کردم ونمیتونم بقیه صندلیا هم خوب نیستن 

بهرحال نمیشه که بخاریو خاموش کنی !!!

اون به خاطر سرمایی بودنش اومده نزدیک بخاری صندلی گرفته بعد تو خاموشش میکنی😑😑😑

خب اتاق چند نفره چرا بخاریو خاموش کردی شما نزدیکی اونایی که دورترن سردشون میشه تنها راه عوض کردن جات ...

اخه میگم ما دوتا بخاری داریم اونایی ک دورترن ب اون بخاری نزدیک ترن بعد بعضیاشونم میدونن من گرماییم الکی بخاری میزنن بالا منم پشتم ب بخاریه میسوزم 

بهرحال نمیشه که بخاریو خاموش کنی !!! اون به خاطر سرمایی بودنش اومده نزدیک بخاری صندلی گرفته بعد تو ...

خب اونم مشکل داره بهش میگم تو ک سرمایی هستی جاتو با من عوض کن برو بچسب ب بخاری اصلن قبول نمیکنه بخاریو میزنه بالا زیرشم پتو مینداره اصن دم میکنم 

خب اونم مشکل داره بهش میگم تو ک سرمایی هستی جاتو با من عوض کن برو بچسب ب بخاری اصلن قبول نمیکنه بخار ...

خب اونم اشتباه میکنه بخاریو خیلی زیاد میکنه

اما صندلی شما کلا جای خیلی بدیه و هرکسی قبول نمیکنه دقیقا پشتش بخاری باشه حتی ادم سرمایی ها.

ادم دوس داره زمستون نزدیک باشه به بخاری اما نه اینکه دقیقا پشت سرش باشه بچسبه بهش.