2777
2789

من ٢٨ هفته ام و امپول امشب به داد

بوده كسايي ك امپول زدن و ٣٨ هفته به بعد زايمان كردن

عوارضي داره اين امپول

من بهم گفت دور شكم بچه ٢٧ هفته اس ولي ٢٨ هفته ام

يكمم زير شكمم درد ميگيره

رشدش گفت كمه

چيكار كنم 

دلشوره داره من ميكشه

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۲۸ هفته بودم زدم  الان مشکل چیه؟ من دکترم گفت اگه بچت ۳۰ خفته هم به دنییا بیاد چون ریه اش ...

يكم زير شكمم سفت ميشه گاهي

و دارو ايزپريون واسه رحم هست اونم ميخورم

گفت جلوگيري ميكنه از زايمان زودرس

خدايا خودت به خواست خودت گذاشتيش تو بدنم به خواست و اراده خودت بزارش توبغلم ❤️😍واسم صلوات بفرستين ممنون .خدايا اين يكي واسم نگه دار بعد اون دوتا خيلي سختي و غم كشيدم خدايا به همه و ني ني سايتها ني ني ك توفكرشن بده ممنونم🥰
من ۲۸ هفته زدم  ۴۱ هفتگی زایمان کردم

واقعا پس استرس نداشته باشم

تكون جنين كم نميكنه ؟؟

من ۳۵هفتگی زدم چهلویک زایمان کردم

مشكلي نداشت برات 

عوارضي چيزي

تو را خدا كسي نيست

مشكلي نداشت برات  عوارضي چيزي

نه عزیزم هیچ مشکلی تازه من حساسیت ب جفت داشتک این امپولو برام زدن دکترم گف خیالت راحت اتفاقی ام بیفته دورازجون

نی نی کوچولو میمونه 

خدایا مواظب عشقم ودخترم باش....
يكم زير شكمم سفت ميشه گاهي و دارو ايزپريون واسه رحم هست اونم ميخورم گفت جلوگيري ميكنه از زايمان زو ...

اره منم ایزو پرین میخوردم خیلی خوب بود 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

واقعا پس استرس نداشته باشم تكون جنين كم نميكنه ؟؟

چرا دوروز اول تکوناش خیلی کم میشه 

من کسی بهم نگفته بود تا مرز سکته رفته بودم از استرس ولی بعد که به دکترم گفتم گفت عوارض امپوله تا دوروز بعد رفع میشه 

اصلا نگران مباش 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

چرا دوروز اول تکوناش خیلی کم میشه  من کسی بهم نگفته بود تا مرز سکته رفته بودم از استرس ولی بعد ...

ممنون عزيزم از راهنمايت