2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس عزیزم اگه علائم قبلو داری نگران باش پی گیر باش مشکل پیش نیاد درضمن قرار نیس هردفعه مث قبل  بشه ان شاالله نی نی ط جا خودشه 

گل پسرم ۱۴/۴/۹۹...اومد بغلم  ...خدایا خودت مراقب دوتا پسرام باش  

عزیزم نگران نباش منم دوبار سقط کردم بخاطره بارداریه پوچ الانم باردارم و۵هفتمه هفته ی بعدقراره برم سونومنم میترسم اتفاق قبلی تکرارشه اما امیدمون باید ب خدا باشه هرچی خدابخوادهمون میشه ایشالا ک بارداری سالمی روپشت سر بذاری نگران نباش عزیزم🌺

🦋👑خودمم چون میدونم خودم بهترینم توام خودت باش چون قطعا بهترین فقط خودتی🦋👑متاهل ومتعهد💙
خیلی سخته

نگران نباش قرارنیس ی اتفاق بد دوباره تکراربشه توکل کن بخدا.منم توشرایطه توام درکت میکنم اماچاره ای جز صبرندادیم

🦋👑خودمم چون میدونم خودم بهترینم توام خودت باش چون قطعا بهترین فقط خودتی🦋👑متاهل ومتعهد💙
تجربه خارج رحمی داشتی

ن تجربه ی بارداریه پوچ داشتم دوبارشم خیلی عذاب کشیدم سقط شد

نگران نباش عزیزم منم بارداری قبلیم خارج رحم بود ولی دیگه تکرار نشد

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
چند ماه بعد اقدام کردی جراحی شدی یا آمپول

جراحی شدم 4 ماه بعد اقدام کردم بعد 8 ماه باردار شدم

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁