خانمهای گیلانی ممکنه راهنماییم کنید من خیلی دوست دارم ولی اینبار که امدیم ماه رمضون بود و نشد بخورم درشهر ما هم نیست خیلی دوست دارم خودم درست کنم تهیه خونگی که خودتون درست میکنید رو میخوام درسایتها هرکدوم یه جیزی نوشتن و میشه بگید میشه بعد در ماهیتابه هم سرخ کرد هم جوجه هم کباب رو مثل کباب ماهیتابه ای؟ از شمال رب انار محلی گرفتم خیلی ممنونم از راهنماییتون
گوشت کبابی را بخابون توی پیاز و رب انار و مغز گردوی چرخ شده و سبزی جوجاخ که اینجا پیدا نمیشه من جا ش یکم جعفری کارد زده ریختم نمک هم بزن یبار عجله داشتم چند تا کیوی هم حلقه کردم ریختم زود نرم شه گوشتت را هم یکم با چاقو یا استیک زن بکوب زودتر نرم مشه
بعد اون موادی روکه گفتم انقدر باهم مخلوط میکنی تا 1 حالت خمیر بشه بعد گوشت یا مرغت رو بهش اضافه میکنی و حسابی به هم میزنی تا مخلوط بشن و چند ساعت میذاری مزه دار بشه حسابییییی بعدش یا به سیخ میکشی و یا توی تابه سرخ میکنی (من توی تابه بیشتر دوس دارم)با گوجه سرخ شده یا کباب شده نوش جان
وقتی که تو امدی به دنیا عریان جمعی به تو خندان و توبودی گریان کاری بکن ای دوست که وقت رفتن جمعی به توگریان وتوباشی خندان
اهان عزیزم توی دستور اصلیش نیست ولی اگه کمی ماست یاسس مایونز هم بزنی کبابت ترد تر میشه اگه خیلی ترش دوس داری ماست ترش اگه نه ماست معمولی ولی اگه مایونز زدی مقدار نمک رو بیشتر کنولی برای گوشت نمک رو اخر اضافه کن که گوشتت سفت نشه
وقتی که تو امدی به دنیا عریان جمعی به تو خندان و توبودی گریان کاری بکن ای دوست که وقت رفتن جمعی به توگریان وتوباشی خندان
عزیزم مواد باید 1 کوچولو بهش باشه نه خیلی زیاد نه خیلی کم انقدر که مزه مواد روی گوشت سرخ کرده باشه ولی زیاد هم روی گگوشت مواد نمونه اره من که توی ماهیتابه خیلی بیشتر دوس دارم
وقتی که تو امدی به دنیا عریان جمعی به تو خندان و توبودی گریان کاری بکن ای دوست که وقت رفتن جمعی به توگریان وتوباشی خندان