2777
2789
عنوان

بچه یک ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 50 پست
ماه بانو جون اخه غیر میکس اگه بخوره عوق میزنه و بالا میاره دکتر دهقانیم میگه این عیب نیست خیلی بچه ه ...

پسر منم تا 9 ماهگی میکس کامل میخورد.خودم کم کم بهش غذای له شده دادم بعدشم شد کته.الانم غذای خودمون میخوره.

از فردا شروع کن همه غذاشو میکس کن .فقط مثلا هویجش رو له کن بریز تو غذاش.روزای اول یه خورده اذیت میشن ولی عادت میکنه.گرسنه باشه میخوره

خیلی هم درگیر اندازه غذاش نباش.منم خیلی با خودم کلنجار میرفتم که این دعده کم خورده یا یه وعده زیادتر.

بزار همون مقداری که میتونه بخوره بهش بده اینجوری واقعا به غذا هم علاقه مند میشه.

من تا یکی دو ماه پیش هر روز برای پسرم فرنی یا چیزای آبکی میدادم ولی الان صبحانه خودمون رو میخوره.

اگه راحت بگیری اونم از غذا زده نمیشه.

تقویتی هاش رو هم حتماا بده اصلا فراموش نکن خیلی مهمه

👶👶👶

غذای انگشتی هم خیلی خوبه.سیب بده دستش .سا موز حلقه کن بشین کنارش یادش بده با چنگال برداره بخوره.

سیبزمینی سرخ شده برای درست کن بزار جلوش خودش بخوره.اینا رو که بخوره به غذای له شده هم عادت میکنه.منم فکر میکردم پسرم نمیتونه غذای غیر میکس بخوره

👶👶👶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غذای انگشتی هم خیلی خوبه.سیب بده دستش .سا موز حلقه کن بشین کنارش یادش بده با چنگال برداره بخوره. سی ...

مرسی عزیرم به خدا خیلی تلاش میکنم اما یه ذره هم میره دهانش بالا میاره نمیدونم چکار کنم

خدایا ریفلاکس دخترمو خوب کن خدایا هوای همه نی نی ها رو داشته باش تبکر تولد دخترمه براش دعا کنید خاله ها
میدونم عزیزم خیلی سخته.الان تقویتی چی بهش میدی؟

هیچی بالا میاورد دکتر دهقان گفت تا شیرشو میخوره مهم نییت اگه اصلا شبر نخورد یه مولتی خوب بگیر بهش بده کلا بخم گفت دیگه نیاز نیست پیش منم بیای نمیدونم چکار کنم نمیسه که باید تحت نظر یچی باشه 

خدایا ریفلاکس دخترمو خوب کن خدایا هوای همه نی نی ها رو داشته باش تبکر تولد دخترمه براش دعا کنید خاله ها
هیچی بالا میاورد دکتر دهقان گفت تا شیرشو میخوره مهم نییت اگه اصلا شبر نخورد یه مولتی خوب بگیر بهش بد ...

عزیزم میای بگی دخترت چی شدکی رفلاکسش خوب شد ،همه تاپیکاتو خوندم دقیقا دختر منه