2777
2789
عنوان

بچه یک ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 50 پست
عزیزم یه سوال دیگه من دخترم فقط میکس میخوره یوپشو پسرتون سه بار شیر میخورد چه مقدهر غذا میخورد تو هر ...

پسر من خیلی خیلی بد غذاست عزیزم.

تا خودم بهش غذا ندم لب به هیچی نمی زنه...

من سه وعده غذا بهش میدم.

دو تا میان وعده.

چند ماهشه دختر شما؟

من تا هشت ماهگی میکس دادم بهش.

پسر من خیلی خیلی بد غذاست عزیزم. تا خودم بهش غذا ندم لب به هیچی نمی زنه... من سه وعده غذا بهش میدم ...

ده روز دیگه تولد یک سالگیشه

خدایا ریفلاکس دخترمو خوب کن خدایا هوای همه نی نی ها رو داشته باش تبکر تولد دخترمه براش دعا کنید خاله ها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه کم کم عادتش بده به غیر میکس با قاشق له کن براش کامل. بیسکوییت میخوره؟

اصلا بسکوییت و اینا بهش نمیدم فقط تخم مرغ نشاسته و سوپ با گوشت مرغ

خدایا ریفلاکس دخترمو خوب کن خدایا هوای همه نی نی ها رو داشته باش تبکر تولد دخترمه براش دعا کنید خاله ها
چوب شور بده بهش همه بچه ها دوست دارن بیسکوییت مادر. کته نرم هم بده با آب گوشت یا مرغ.

کته بهش میدم اما جون کم میخوره گوشتشم عوق میزنه منم میکس میدم اصلا نمیفهمم چقدر بخوره کافیه  چون حوایشو با کلیپ پرت میکنم، و میدم

کته بهش میدم اما جون کم میخوره گوشتشم عوق میزنه منم میکس میدم اصلا نمیفهمم چقدر بخوره کافیه  چو ...

منم همین بودم.

گوشتش رو با چاقو براش ریز ریز کن کاملا.

از مقدار خیلی کم شروع کن تا عادت کنه.

حجم غذا هم طبق اشتها بهش بده.

غذا بذار جلوش تا خودش بازی کنه و کم کم یاد بگیره خودش بخوره.

البته من این کارو کردم اما خودش اصلا غذا نمیخوره....

منم همین بودم. گوشتش رو با چاقو براش ریز ریز کن کاملا. از مقدار خیلی کم شروع کن تا عادت کنه. حجم ...

مرسی ممنون اخه شیر درست نمیخوره گفتم لاقل غذا بیشتر بخوره

مرسی ممنون اخه شیر درست نمیخوره گفتم لاقل غذا بیشتر بخوره

پسر من غذا رو بیشتر از شیر دوست داره.

میوه هم بهش بده.

پسر من الان فقط خیار میخوره. گاهی یه تکه کوچیک سیب.

لب به موز و پرتغال و ... نمی زنه اصلا.

پسر من غذا رو بیشتر از شیر دوست داره. میوه هم بهش بده. پسر من الان فقط خیار میخوره. گاهی یه تکه کو ...

اینم فقط سیب که کمپوتش کردم خیلی بچه های سختین وای کی میشه دختر من هم سن پسر شما بشه ببخشید شما با شیرش مشکل نداشنید ینی کم میخورد ولی میخورد درسته

اینم فقط سیب که کمپوتش کردم خیلی بچه های سختین وای کی میشه دختر من هم سن پسر شما بشه ببخشید شما با ش ...

قبلا آره. 

الان یه ماهه همش سر شیشه گاز میگیره.

هر دو روز دارم سر شیشه عوض میکنم.

اینقدر باید آهنگ بذارم براش یا قصه بگم تا بخوره .

بزرگ بشه بازم دردسر داره.

پسر من حرف نمی زنه هنوز. داره دیوونه میکنه مارو.

قبلا آره.  الان یه ماهه همش سر شیشه گاز میگیره. هر دو روز دارم سر شیشه عوض میکنم. اینقدر بای ...

الهی زودتر صحیح و سالم بزرگ شن

والا نمیدونم بالا که میاره هنوز گاهی شیرشم نعوکیت هست اما دکتر دهقانی میگه من دیگه به این بچه دارو ن ...

راست میگه وقتی غذاخور بشن خیلی برای معده شون بهتره.مخصوصا عادتش بده به کته .سوپم دیگه براش درست نکن

👶👶👶
راست میگه وقتی غذاخور بشن خیلی برای معده شون بهتره.مخصوصا عادتش بده به کته .سوپم دیگه براش درست نکن

ماه بانو جون اخه غیر میکس اگه بخوره عوق میزنه و بالا میاره دکتر دهقانیم میگه این عیب نیست خیلی بچه ها حتی تا 3 سال هینجورن واقعا دیگه نمیدونم چکار کتم ببخشید بچه یک ساله تو هر وعده چند قاشق چای خوری غذا بخوره خو)به؟